Friday, April 30, 2010

Jalan-jalan Cari Pasal

kain ni lawa tapi tak dapat beli..dapat bergambar jadilah..
mak buyung penat berjalan..
sampai tertidur menunggu aku dengan Sally pilih kain..haha~
pilih jangan tak pilih...
Kain yang kubeli..habis duit aku..
rajin budak ini follow kami..macam-macam kain dia buka tapi beli tidak juga..hehe~


Semalam berjalan-jalan di Jakel..habis je exam kami pergi..Jakel ni baru dibuka di Seksyen 7 depan UITM..parking pun senang juga berbanding di Jakel KL.Lama jugalah kami berada di Jakel..Sampai mak buyung pun penat.Kalau tak kerana mak buyung penat dan aku pun nak ke Bank Rakyat sampai petang agaknya ada kat Jakel..Seronok sebab banyak sangat kain..kalau pergi dengan husband mesti tak seronok macam ni.Tahu jelah lelaki macam mana.haha~
Apa-apa pun seronok sangat keluar ngan korang berdua(Norhalina Yaakob & Salimatulakma)..Lainkali kita pergi lagi..

2 comments:

AziE said...

Macam nak kena pegi jugek ni

Siti Hajar Masri said...

wajib pegi kak..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...