Monday, May 24, 2010

Betul ke???

Memang tak percaya..Berat badan aku dah capai 60kg..alamak!!!!Tolong2..macam mana ni??aku dah mula risau ni..sebelum ni aku tak sedar diri betullah..semua orang cakap aku dah gemuk..aku je yang tak sedar...bila aku timbang semalam dekat billion..aku rasa cam tak percaya dan aku siap kata mesin tu rosak..


Mulai hari ini, aku kena berdiet..macam tak percaya..aku berdiet???Kalau dulu diet memang tiada dalam kamus hidup aku tapi sekarang..Terpaksalah..

Aku tak nak jadi macam ni.. huhu~

2 comments:

Mohd Khafiz said...

pakailah seluar track suit ker, kain batik ker... ada hati nak pakai jeans

Siti Hajar Masri said...

track suit suma koyak,kain batik pun x boleh muat..cm ne??haha~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...