Thursday, June 3, 2010

Dimana aku??

Adakah aku sibuk atau buat-buat sibuk??nak kata musim exam lagilah bukan..dalam hidup aku mana ada aku busy maknanya aku buat-buat busylah..haha~tapi ada sebab2nya aku tak update blog..yang pertama aku memang tak de mood nak update blog..aku tak tahu kenapa minggu ni aku susah nak tidur walaupun aku dah mengantuk sangat..asyik tidur bila dah pagi..apa yang merisaukan aku??entahlah..mungkin result exam yang aku risaukan..
Yang kedua aku busy sebab ni..hehe~

Novel ini best sangat.Aku siap nangis..emosi betul..Baguslah penulis ni..Ini novel terbest yang aku baca..kalau korang nak baca apalagi belilah novel ni..mesti korang ingat aku nak bagi pinjam..haha~aku pun pinjam..hehe~macam mana nak bagi korangkan..lalalala...

6 comments:

MISH LOLIPOP said...

weh dh bca..best siot..huhu..

::dAuZsHaNLeY:: said...

dah baca jgk..
pon pinjam..
haha

fitri hussin said...

menarik ke novel tu?

Siti Hajar Masri said...

memg best..bacalah..

Bulan Malam said...

dah bace jugak! hehe..best! =)

cerita ceriti.... said...

aku pun suka novel ni. mula2 pinjam pas tu beli ler buat koleksi... Best giler wei.....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...