Friday, June 18, 2010

Kempunanlah..

Sejak cerita shrek yang terbaru keluar Sefia ajak tengok tapi mama ni busy sangat.Minta maaf ye sayang..aku ingat esok nak bawak Sefia & Syamimi tengok cerita ni so aku nak booking online ticket tapi sayangnya cerita dah tak keluar dekat wayang..kempunanlah anak aku..Sorry sangat-sangat sayang..Nampaknya En.Zamri kenalah cari cd ye supaya tak kempunan anak dara dua orang tu..


2 comments:

wanhani2112 said...

best citer ni...suke...

Siti Hajar Masri said...

ye ke??kesian ank saya tak dapat tengok..mesti kena cari cd ni..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...