Wednesday, July 28, 2010

Duduk Rumah Teres Dikira Kaya ke??

Actually aku ni tak ada masa nak update blog sebabnya assignment aku berlambak tapi hati aku meronta-ronta nak update blog..hehe~Ahad ni aku ada presentation lagi kat kelas..Pening aku..Ok..cukup cerita pasal aku..Balik pada tajuk..Nak tergelak aku dengar seorang office mate aku cakap siapa duduk rumah teres ni dikira kaya..Apa pendapat korang??


Bagi aku terpulang pada masing-masing..Kalau mampu duduklah kat rumah teres tapi kalau tak mampu rumah apartment pun oklah..Janji ada tempat nak berteduh..Tapi aku ada pelik sikit ada orang sanggup ikat perut semata-mata nak duduk rumah yang mewah supaya orang akan kagum dengan dia..


Manusia macam tulahkan..yang penting bagi aku adalah makanan..rumah tu boleh je duduk kat mana-mana ikut kemampuan kita..Betul tak??aku memang pantang nampak makanan..Tapi aku harus diet sebab semua cakap aku dah makin berisi..Aku dan diet sebenarnya tidak boleh berkawan rapat sebab aku ada gastrik (alasan je)..dan lagi satu sebab aku pantang tengok makanan..Macam mana aku nak diet???:))

2 comments:

stormz said...

even rmh teres je tp kalo harga lbh 300k kira org tu byk duitla. utk org yg xbyk duit, mstila 300k diorg anggp cm org kaya je yg mampu.

just from my pov la.

kobEj0rdan~ said...

rumah teres kaye o0o0o:) bg org yg duk kat flat pkns la, hee:DD tp still kaye whut, bkn murah rumah teres k, at least jauh lg mahal dari kereta myvi SE.ngee followed ur blog:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...