Tuesday, July 13, 2010

Paintball

Hari Sabtu yang lepas kelab sukan office aku ada buat tournament paintball..Aku dengan tak berapa sihat tapi still nak main gak..Tak pernah main paintball ni so aku nak mencuba sesuatu yang baru sahaja..Tapi bila sampai sana aku dah berdebar-debar..Tak tahu kenapa??Tempatnya pun agak pedalaman sikit..Macam hutan..Aku ni penakut so macam-macam benda terbayang especially ular..Benda yang paling aku fobia sejak kecil..Sampai je ada bangkai ular plak tu..Terus bulu roma meremang..Orang lain jumpa hantu baru bulu meremang tapi aku??Jumpa bangkai ular pun meremang..Lepas pendaftaran kitorang kena dengar briefing dari marshal..Dengar briefing je lagi bertambah berdebar-debar..Tak pernah mainlah katakan..Setelah main memang best sangat game ni..Cuma sakit siot kena tembak..Jom tengok gambar sepanjang game ni..


Dengar briefing dari marshal..Gelak-gelak juga time ni tapi hati berdebar-debar..

Group aku "Gile Kentang" tengah bincang strategi..

Gile Kentang dah ready untuk berperang..


Sedia untuk berperang..Tunggu arahan je..

Ok..Sembunyi semua..

Aksi aku menembak orang..

Hendap jangan tak hendap..hehe~

Gile Kentang paling tinggi markah..Hebat tak??haha~

Posing jap lepas game..Macam askar je tapi layak ke aku jadi askar??

Gile Kentang dapat no.3 je..Memang mata paling tinggi tapi kalah masa game kalah mati..



Seronok main game ni walaupun badan sakit-sakit..Dah lama tak seronok macam ni..Game ni juga mengeratkan hubungan kitorang..Ahli group Gile Kentang datang dari pelbagai department so memang mengeratkan hubungan kitoranglah..Aku macam gian pulak nak main lagi..haha~tak serik betul aku ni..


P/S : Mungkin lepas ni aku jarang update blog sebab dah start kelas dan assignment berlambak..Sekarang aku tengah cari maklumat pasal maybank..ada presentation untuk subjek BEL 312..tak suka buat presentation..

2 comments:

Nur Hayaty said...

yaty plak serik nak main da...masa main ritu da la first time..bistu kena tembak plak...pergh..lebam lengan yaty...sungguh!! janji pada diri sendiri tak nak main lagi(the day before main kata ngan mak,nak rasa gak main paintball..nah...rasa lembam kena tembak mak kata..adeh...=P)

Hajar said...

smlah lebam kat tangan tapi x serik lagi..hehe~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...