Friday, July 2, 2010

Restoran Salero Negori


Semalam lunch time aku ngan office mate pergi try makan kat Restoran Salero Negeri.Memang puas hatilah makan kat situ..Makanannya sedap-sedap belaka..Yang paling aku suka ayam kalio dengan pucuk ubi sambal tempoyak..Memang marvellouslah..Dulu aku tak makan sambal tempoyak tapi since kahwin ngan orang melaka aku start makan..Sedaplah..Mak mertua aku pun pandai masak Pucuk Ubi Sambal Tempoyak..Memang sedap..Sampai sekarang aku masih teringat-ingat..Korang semua boleh trylah..Gerenti korang puas hati..Sekarang korang tengok gambar dulu..hehe~


Inilah lauk yang kitorang order..Restoran ni hidangkan makanan untuk kita tau..



Ini dessert kitorang..Aiskrim Vanila & Tapai..Sedap tapi aku tak suka tapai..

Muka puas makan..haha~

Makan ikan keli sambil posing..


Gambar tak clear tapi aku nak bubuh gak..Seleranya makan..Habis semua..hehe~



Pinggan aku pun licin..memang sedap..

Korang boleh bayangkan sedapnya bila tengok gambar ni..hehe~licin tu..tak de pun tinggal..

Posing depan kedai jap..Ni adik aku..

Inilah kedainya..Depan carrefour..

Aku pun nak posing gak..hehe~

Ok..korang mesti terliur tengok gambar-gambar nikan..so kalau nak pergi boleh sangat..Korang mesti puas hatilah..Mahal sikitlah harganya..Tapi kalau sedap tak kisahlah harga berapa..betul tak??hehe~Aku bagi detail-detail restoran ni ye..



Restoran Salero Negori
Address : 139,Jalan SS 15/5A,47500 Subang Jaya,Selangor.(berhadapan carrefour subang jaya)
Tel No : 03-56325868
Business Hour : 10.30am - 9.00pm

6 comments:

AziE said...

Boleh mintak restoran tu bayar kau ni. Tolong promote bbaik punye ni.

Thoha said...

salam..memang terliur baca entri ni..hehe

Siti Hajar Masri said...

kak azie: promote mcm ada share je..haha~

Thoha: apa lagi??g cuba..memang sedap..hehe~

ladymiaka86 said...

salam ziarah..

lapar..lapar.. bestnyer tgk makanan tu semua..nampak sedap jer..

p/s: ada sesuatu utk awak di blog saya..

suhaisweet said...

Visiting here friends..Nice..Special Contest & u might win one Don’t Miss it!

Rushdan Sabree said...

serious sedap giler, lauk kacang panjang mmg sedap...

Lauk Ayam Kalio pun sedap.

Sedap tapi mahal sedikit.
Apapun nasib baik sedap.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...