Wednesday, August 25, 2010

Aura Mak Merah

Siapa yang tak kenal Mak Merah @ Redmummy dalam dunia blog ni..aku rasa semua yang dalam dunia blog ni kenal dia..Betul tak?..Sejak akhir-akhir ni aku selalu baca blog dia..Mula-mula aku tak minat tapi lama-lama aku baca minatlah pulak..hehe~Aku dah jadikan dia idola aku..Idola nak jadi kaya..

So, sejak akhir-akhir ni aku asyik pakai merah..aku dah kena aura Mak Merah..hehe~Actually aku pun suka merah..Selain merah aku suka jugak colour hitam dan putih..3 colour tu memang favourite aku..Dulu aku tak suka sangat pakai merah walaupun aku suka sebab bila aku pakai merah mesti orang cakap aku menyerlah sangat tapi sejak tengok Mak Merah pakai baju merah ok je..Aku pun start pakai..Biarlah orang nak cakap apa..



Hari Isnin pakai merah tapi gambar tak clear amik guna youcam je..

Hari Selasa pakai merah gak..hehe~

P/S:Hari ni nak pakai merah gak tapi takut orang kata aku over je..so,pakai hitam dan putih..hehe~

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...