Monday, August 30, 2010

Bulan Ramadhan Memang Bulan Rezekilah..

Alhamdulillah..bulan puasa ni murah rezeki aku..Ramai betul bagi barang..First sekali dapat barang dari bank muamalat..Semua staf dapat..Ada biskut,kurma dan sampul duit raya..kalau dalam sampul tu ada duit lagi best rasanya..


Dari bank Muamalat..

Lepas tu, dapat dari bank rakyat pula..Bank rakyat ni orang tertentu je dapat..Terima kasih pada En.Ezly aka pakcik bagi aku barang-barang ni..Ingat juga ko ngan aku ye..Lagi satu nak tuntut bila nak belanja aku makan secret recipe??hehe~aku tahu ko baca blog aku..

Yang ni pula dari Al-Isra Associates..Dalamnya kurma..Lawakan beg dia..Macam goodies kenduri je..

Last sekali, En.Zamri belikan gelang tangan ni..Lengkap warna biru atas sampai bawah dia belikan untuk dipakai raya pertama..Kasut pun warna biru..Seronoknya..


Tapi, satu je yang tak seronoknya sebabnya kami semua tengah tunggu vitamin 'B'..Entah dapat entah tidak..kerajaan akan dapat duit raya..kami tak pasti lagi..

So,sapa lagi nak bagi hadiah??Sangat-sangat dialu-alukan..hehe~

1 comment:

Kartini said...

Alhamdulillah murah rezeki. Moga berpanjangan. :))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...