Monday, August 23, 2010

Gagasan Najib : 1 Malaysia



Aku memang tengah cari buku ni..Aku tanya mph ngan popular semuanya tak ada buku ni so aku pun search dia punya publisher..Jumpa memang jumpa..yang aku terkejutnya harga buku tu..Harganya dalam RM 175.00. Bagi aku mahal tapi tak tahulah bagi orang lain..

Kenapa aku cari buku ni??sebab lecturer aku suruh baca buku ni..Dia kata ada berkaitan dengan subjek aku 'current issues in Malaysia'..Aku memang nak beli kalau berkaitan dengan study aku tapi yang aku tengah fikir sekarang ni adakah aku boleh menghabiskan baca buku yang macam ni??aku dahlah tak minat baca buku ala-ala sejarah ni..aku takut pembaziran berlaku bila aku beli tapi tak dibaca..

Apa-apa pun aku kena fikir positif..Aku harus baca buku ni kalau nak dapat 3 pointer ok..So, kena beli gak buku ni..huhu~


1 comment:

Anonymous said...

Yes, correctly.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...