Tuesday, August 17, 2010

Persoal Tentang Puasa Dalam Facebook

Belum habis kisah Nor Azita Osman hina Johor kat facebook sekarang cerita lain pula yang persoal tentang puasa dalam facebook..Nama dia plak Salleh Gregor Samsa..Tak tahulah nama betul atau tak..Nama pun dah pelikkan..Aku rasa budak ni sesat dah..Ayat dia yang membuat aku tak tahan "kepada yang berpuasa fuck you off"..Tak sakit mata dan hati ko tengok??Aku dapat ni pun dari kawan aku forward email..Kalau tak nak puasa terpulang pada kau tapi jangan mempersoalkan orang yang berpuasa dan jangan mempersoalkan tentang puasa..

Kalau korang nak baca lebih jelas korang bagi address email nanti aku forwardkan..

Nilah orang yang mempersoalkan tentang puasa..


P/S : Pelik ngan orang zaman sekarang ni..Macam2 hal..

6 comments:

::ienafazlyna:: said...

tengok muka pun cam drug addict jek

Siti Hajar Masri said...

tau x pe..

red One_foren6 said...

mcm2 hal

artikel terbaru:Photoshop Tutorial – Panorama 360°

shira yanwizan said...

macam2 org skang n,, hurmmm

hafiz malek said...

kepada dua orang yg bt FUCK OFF kpd org yg brpuasa!!
ni doa aq untk korang??
>>ya allah berilah kepada mereka NUR petunjukmu agar mereka kembali ke jalan yg benar!<<

Anonymous said...

buy valium valium type of medication - half life of valium 5mg

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...