Thursday, August 5, 2010

Traesure Hunt at Genting Highland

Hari ahad lepas kelab sukan ofis aku buat Treasure Hunt.First time aku join..Best sangat-sangat..Kumpulan kitorang dapat no.5 daripada 8 group..Kira oklah tukan..Bila ingatkan balik pengalaman pergi sana mesti tersengih-sengih..Macam-macam ragam..Dan untuk pengetahuan semua first time juga aku drive sampai ke genting..Berdebar-debar siot..sebabnya ramai bebeno takutkan aku..Bahayalah..macam-macamlah..Tu yang aku takut tapi setelah aku drive sendiri dan lalu kat situ tak delah menyeramkan sangat cuma nak balik je nanti baru adventure sikit..


Group aku 'Srikandi'..Semuanya perempuan..


Nak start..sempat posing lagi..

Jom cari harta karun..

CEO nak lepaskan kami..(ayat tak boleh tahan)

Mencari harta karun tapi sempat posing tu..

Cari jangan tak cari..

Awana Long House,Genting..Cantik sangat tempat ni..

Sampai sana ada sukaneka..best sangat gamenya..

Main bola tampar pakai kain batik..kelakar sangat..

Suka sangat gambar ni..


Makan time..hehe~

Rugi sangat sapa yang tak pergi..saje je nak bakar kak sal ngan kak azie..jangan marah..tapi memang rugi pun akak tak join..haha~Best giler..Kitorang rugi juga sebab kitorang tak bermalam kat situ..Hari ahad tu ada kelas tapi aku ponteng 2 kelas gak..Penat tu..Malam tu sampai rumah pukul 2.00am..Lepas tu Sefia muntah-muntah..Lagilah lewat aku tidur..So,terpaksalah ponteng..Sorry ye En-en lecturer..hehe~

2 comments:

a d r e y n i e e l i s y a said...

meriahnya....
pkai kain sarung tuh yg best!
;)

Hajar said...

memang meriah..kenangan yang tak boleh dilupakan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...