Wednesday, September 22, 2010

Akhirnya Aku Dapat Makan "Oreo Cheese Cake"

Aku dah lama teringin nak makan oreo cheese cake ni sejak-sejak tengok blog kak umi..Waktu tu bila tengok kak umi post pasal kek oreo mesti melelehlah air liur..

Satu hari, tengah aku tengok oreo cheese cake ni member aku ni lalu so dia kata ko nak ke kek ni..Aku cakaplah nakkkk..Dia kata bini aku pandai buat kek ni..Nanti aku suruh dia buat..Betapa gembiranya hati aku ni..Akhirnya dapat juga makan oreo cheese cake ni..

Lepas 2 minggu, member aku bawalah kek ni..Bayar ye bukan free tau..Dia punya kek tu tersangatlah sedap..Cukup rasa kau..Ramai yang rasa kek ni memang diorang cakap sedap giler..

Tapi, aku bukan nak kutuk tapi nak beritahu je..Last week aku beli oreo cheese cake kat secret recipe sebab kebetulan aku makan kat kfc..Sebelah kedai kfc ada secret recipe tapi dia punya kek sangat-sangat mengecewakan aku..Tak sedap macam yang aku order kat member aku ni..Rasa cheese semata-mata..Oreo langsung tak rasa..

Tak kisahlah yang penting aku dah dapat makan oreo cheese cake..Dah hilang mengidam aku tapi masih tak hilang keinginan untuk makan lagi..Macam mana tu??

5 comments:

Solihin Zubir said...

pergghhhhhhh... terliur tengok.. rasa cam nk jilat je screen monitor ni.. huhu..

nosembilanbelas said...

sedapnya nampak...nak kena cari gak nie...

Hajar said...

solihin : telan air liur jelah..hehe~
nosesembilanbelas : cari jangan tak carik..hehe~

deatH_luVer said...

ee..nak jugakkkkkkkk...
sedap giler..
tau tak resepi kek neh?

Anonymous said...

buy valium effects of valium 10 - generic roche valium

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...