Thursday, September 2, 2010

Aku Kena Migraine

Sebab tu aku diam je tanpa entry-entry terbaru..Sebenarnya banyak aku nak cerita pasal shopping time cuti merdeka hari tu, pasal aku dah dapat makan oreo cheese cake dan banyak lagilah tapi keadaan ku tidak mengizinkan..Aku terlalu fikirkan pasal assignment yang berlambak yang kena hantar selepas raya..Mana taknya banyak tu..Dengan test lagi..Migraine aku pun makin teruk..Oklah aku tak nak tulis banyak2 pasal assignment ni..Makin berdenyut-denyut kepala aku..


So,sapa-sapa nak tolong aku?Nak mintak tolong ni..

2 comments:

Kamsiah said...

salam
akak gastrik...tak kira posa atau tak,sesuka ati ja dia nak datang..dah lbh 10 th dah dok amik ubat...

Yani said...

ciannye. hmm utk kurangkan migrain, release tension dgn tdo, atau pegy duduk tmpat yg gelap dan sunyi.. sambil menikmati lagu2 yg slow.. jgn selalu stress.. yela bulan puasa ni, nk mkn ubt mane bole kan.. ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...