Friday, September 3, 2010

Aura Mak Merah Lagi

Hari tu aku termimpikan Redmummy..Mungkin aku banyak sangat baca blog dia..Setiap masa tu..Lepas tu aku selalu berangan nak jadi macam dia..Tak sangka sampai mimpi jumpa dia..Dalam mimpi aku tu aku siap bergambar lagi dengan redmummy..Memang dah kena aura dengan Redmummy..

Mulai semalam pun aku dah mula tukar aku punya template blog..warna merah gitu..Header pun dah tukar..Tak ada gambar aku sebab ada member aku sorang ni dia cakap boringlah tengok gambar ko je..Hampeh tul member aku sorang ni..Tapi aku terima sebagai komen positif sebab member-member akulah selama ni jadi silent reader aku..Aku tak update blog pun tiap-tiap hari diorang buka blog aku..Tq korang..

Actually aku baru dapat software photoshop..Aku tak pandai guna lagi..Ada sesiapa tahu tak macam mana nak buat header melalui photoshop..Kalau ada tutorial mana tahu..Nak mintak tunjuk ajar ni..Nak bagi menarik sikit blog aku ni..Tolong ye..

2 comments:

mizzura said...

wah habis lah lepas ni tukar semua attire warna merah yer...good luck anyway..
p/s: nak jugak software photoshope tu...huhuh...

Anonymous said...

kok jadi biru template kamu skang nih?

Redmummy

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...