Sunday, September 26, 2010

BLOG LIST BEN ASHAARI SEPTEMBER



Ben Ashaari buat blog list lagi..Semestinya aku join..wajib..hehe~Itupun nasib baik aku buka blog ben..kalau tidak mesti aku terlepas sebabnya Ben buka sampai tengah malam ni je..So, siapa-siapa nak join cepat-cepat masuk blog dia..

Aku suka baca blog Ben sebab dia rajin update blog..Aku rasa setiap masa kot..Ada je idea Ben nak update blog..Kalau boleh Ben bagi tips lebih sikit ye macam mana boleh dapat update blog setiap masa..

Aku submit lambat sikit entry ni..Tapi yang penting sempatkan Ben..hehe~Maklumlah hari ni aku ada kelas..Lepas kelas pergi open house..Habis je open house terus je buka laptop nak submit entry ni..Nasib baik sempat lagi..

So, siapa-siapa yang nak join blog list BEN bolehlah ke sini ye..

2 comments:

Mr.Ix said...

singgah blog ben ashaari jap....slalu jer nmpk update pasal beliau ni..

Hajar said...

Dia memang rajin update blog..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...