Saturday, September 4, 2010

Janji Kekasih Episode Last Semalam..

Semalam aku tak dapat tengok so aku tengok janji kekasih melalui tv3 online pagi tadi..Tak sangka semalam episode last..Cerita ni best sangat..Banyak pengajaran pada kita semua..Belum terlambat lagi untuk bertaubat selagi kita masih hidup..Aku harap drama-drama macam ni akan lebih banyak disiarkan..

3 comments:

sabree hussin said...

betul ke best sangat?
macam sangat slow je cerita die hhe
episod 1 lagi saya dah reject cerita ni

nizam omar said...

peminat drama melayu.heheh..sekarang ni dah mula menarik, kalau dulu..cerekarama..boring nak layan..tapi kena layan jugak, sbb xda apa nak tengok..siaran ada 3 je..

Hajar said...

oklah cite ni..best sangat..cerita melayu kira ok gak..banyak pengajaran dari cerita ni..hehe~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...