Sunday, September 26, 2010

Lega Sangat..

Alhamdulilah lega sangat sebab weekend ni berjaya pergi ke semua jemputan open house..Actually tak semua..Ada yang terpaksa kita reject sebab jauh..Tapi penatlah..Dengan habis kelas aku pergi semua open house.Paling banyak jemputan hari Sabtu..Hari Sabtu kami sampai rumah dalam pukul 12.00am..

Makan jangan katalah..Semua tempat aku melantak..Tapi bila dah rumah yang last sekali aku rasa macam nak muntahkan balik apa yang aku makan sebab perut aku sebu..Mungkin terlalu kenyang..Kalau tak makan rasa tak sedap hati pulak..Aku ni jenis suka jaga hati orang..Yang bestnya bila rumah yang last tuan rumah siap bungkuskan aku kek coklat yang sedap sangat..

Hari ni sebelum pergi kelas aku sempat lagi buat rendang ayam..Nanti aku buat entry pasal tu..First time masak rendang tu..Esoklah aku post..Tak larat dah ni..Nak tidur..Oklah bye..Esok sambung lagi..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...