Wednesday, September 22, 2010

Maxis Broadband

Sebelum ni aku ada cerita pasal broadband aku yang buat hal so hari ni aku decide nak call maxis.Sebab aku dah tak tahan dengan kelembapan broadband aku ni..Contohnya macam malam tadi aku nak masuk i-class portal uitm punya berjanggut aku tunggu..For one website my broadband need in 10 minutes to go through the website..Tak sakit hati ko..Aku memang tension dan bengang..

Dengan assignment aku yang banyak tu kononnya malam tadi aku nak siapkan separuh tapi dengan kelembapan broadband aku macam tu macam mana aku nak siapkan..Last2 aku main game..lepas aku boring main game aku tidur..

Sebenarnya aku nak cerita kisah aku menelefon maxis broadband..Sangat-sangat sakit hati sebabnya aku telefon dekat 10 kali nobody pick-up my line..Ada yang angkat tapi diorang cut aku punya line..Maxis,apa kena ngan korang ni??Aku dah patah hati dah ni..Sangat-sangat menyusahkan aku..

Siapa-siapa yang kerja maxis mintak diorang tolong jawab call..Itu je aku nak mintak tolong..Aku bukan nak marah tapi nak tanya kenapa broadband aku slow sejak raya..Adakah yang jaga line broadband segala cuti raya lagi??

8 comments:

CERITA LEBAT said...

gua nak kerja maxis tp x dpt...kesian gua kn?

Hajar said...

kesian2..kalo ko jadi staf maxis jgn lupa angkat call aku..hehe~

MK Kimi said...

tukar je ke line lain mcm celcom or wiggy. lagi berbaloi =]

Dark Half said...

aku suggest pakai wiggy. volume bandwidth sebulan lebih tinggi berbanding celcom, maxis & digi tp byran bulanan lbh krg sama je ngan provider lain

AziE said...

Kesian...dah ada lum orang Maxis pick up call?

ERSHAD said...

Depa tu memang mcm tu sejak azali. Nak bt mcm mana. Aku pernah marah2 g dengan si penjawap caller tue. Nasib baikla dia cool je, kalau x ......

cf-ipm said...

tak pasti..sebab setiap syarikat telekomunikasi sentiasa berikan yang terbaik..

Azam said...

Wireless broadband masalahnya selalu coverage dan bila dah ramai pengguna, mulalah slow memanjang. Kat area sy ni, Maxis punya speed ok, celcom lak tak berapa bagus.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...