Friday, September 24, 2010

Menunggu Keajaiban

Member aku sorang ni memang tengah tunggu keajaiban..Nak tahu apa??Sebenarnya member aku ni tengah kebuntuan sebabnya laki dia baru dapat posting tapi yang tak menggembirakan laki dia dapat posting kat kelantan sebagai cikgu ye..

Dia dah mintak tolong ramai orang termasuklah Tan Sri,dato dan sapa tah lagi aku pun tak pasti tapi still tiada apa-apa perkembangan..Pakcik aku pun ada tolong tapi tak membantu sangat pun..Laki dia kena juga lapor diri kat sana..Lepas tu baru boleh mohon untuk tukar..

Actually member aku ni baru kahwin so banyak komitmen kat sini yang memang laki dia tak boleh menetap kat kelantan.Contohnya member aku ni kerja dan belajar lagi kat uitm shah alam..So, macam mana laki dia nak terus menetap kat kelantan..

Jadinya, aku nak mohon jasa baik sesiapa yang ada cable yang boleh tolong member aku ni sangat-sangat diperlukan..Kalau tak ada sama-sama kita berdoa ada keajaiban untuk dia sebabnya esok dah kena gerak pergi Kelantan.



Inilah member aku..walaupun dia senyum tapi aku tahu jauh disudut hati kau sebenarnya kau sedih..Betul tak Su??Sapa nak pisah ngan laki..Zamri outstation 3 hari pun aku dah rindu giler apatah lagi duduk jauh ngan kita..So,harap-harap ada yang sudi tolong..

2 comments:

mak_ngoh_selamoh said...

salam...boleh pulak yer dia posting kelantan...makngoh dengar bukan main susah posting ke sana... ada cara lain utk tukar posting iaitu tukar suka sama suka. cari cikgu sama course di shah alam yg mahu tukar ke kelantan. makngoh pun nk mgajar di kelate...tp makngoh di sabah skrg ni. apa kan daya

awek cung said...

orang lain nak masuk kelantan sikit punya susah...laki dia dgn sesenangnya boleh masuk...perghhh besar kabel boleh masuk kelantan tue.
errrr, nasihat terbaik akak, suruh laki kawan adik pergi lapor diri aje. jangan lawan sangat. kang tak confirm sampai sudah.pas tue, next pertukaran minta aje la...tahan la kejap. boleh naik bas lagi kan kalau nak jumpa. nak cepat naik flight

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...