Friday, September 17, 2010

Pagi Raya Di Rumah Mertua

Ok.Minta maaf semua sebab aku tak dapat update blog..Banyak sebabnya aku tak dapat update blog..Member aku sampai call apasal tak update blog..Sorry sangat2..Aku busy sangat dengan assignment yang berlambak,test lagi,revision kelas lagi..Raya aku macam tak raya je..Then,bila aku nak update blog broadband aku buat hal sampai sekarang..Since raya dia jadi slow sangat2..Aku ambik pakej yang unlimited punya so aku rasa tak kan ada masalah slow tak kira aku guna banyak mana pun..Lagipun aku ni bukan kaki nak download2 segala..Sangat-sangat tension tau sebab semua entry aku pasal raya tergendala semua..

Tutup cerita pasal tu..Aku rasa tak lewat sangatkan nak cerita pasal raya ni..Turn raya tahun ni di kampung Zamri..Sebenarnya tak ada cerita yang best..Cerita macam biasa je..Pergi beraya rumah sedara mara secepat mungkin sebab kami nak cepat..Petang raya nak balik Sekinchan pula sebab Isnin aku dah mula kerja..

Inilah baju raya pertama kami..Nak suruh ambil gambar kami sekeluarga semua tak berani nak pegang kamera..Mungkin takut kot..So, tak adalah gambar kami sekeluarga..


Muka-muka yang balik kampung..yang lain turn rumah mertua..Mungkin..

Orang lelaki buat kerja dapur..hehe~

Buat-buat rajin je..haha~

2 comments:

CERITA LEBAT said...

orang laki memang rajin gila..hahaha

Hajar said...

yelah tu tapi aku tak nafikan laki aku rajin siot..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...