Wednesday, September 8, 2010

Rezeki Lagi

Alhamdulillah dah nak raya ni masih ada yang baik hati nak bagi barang kat aku..Hari tu office aku ada bagi bonus..Raya sakanlah tahun ni..Tapi aku nak berjimat..hehe~Hari ni nak cerita kat korang yang aku dapat kuih free ngan hamper..Best betullah..


Kuih cheese tart ni abang Dollah bagi sebab aku ada tolong dia sikit..Best tu dapat cheese tart ni..Sedap pulak tu..Tak sempat raya dah habis pun kami makan semalam..

Lepas tu semalam Zamri dapat hamper dari office dia..Best jugak sebab banyak kuih raya..


P/S : Siapa nak bagi aku lagi??Sempat lagi ni..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...