Wednesday, October 13, 2010

Aku Masih Di Office

Hari ni buat pertama kalinya aku kena stay back setelah 2tahun lebih aku keje sini..Bukan pasal keje aku tapi adik aku..Aku kena tunggu dia..Aku nak buat apa duduk kat office waktu begini..Aku bukannya ada kerja nak kena stay back..

Kalau aku stay back banyak keje confirm ramai yang pengsan..Tak pernah-pernah aku banyak keje..haha~

Aku peliklah ada bos-bos ni suka bagi keje last minute..Tak boleh ke ko bagi tengahari tadi??Dah aku tak dapat tengok 'Chinta'..Eeeeiiiii..Geram betul aku..Malam ni kena tengok kat tonton..Tak pasal-pasal..

Aku bosan tu yang aku update ni..

5 comments:

Zuewairy said...

msti bos tu dulu suka buat asemen last minit..

Solihin Zubir said...

ada keja tp sempat update lg? hehe..
mayb bos sngaje kot coz salu sgt curi tulang.. hehe.. ;-p

fadhli said...

dah nama bos. mmg chill je :D

Hajar said...

zuewairy:aku pun suka buat assignment last minute tapi x de nyusahkan orang..

Hajar said...

solihin:ko ni mesti tak baca habis..aku stay back sebab adik aku kena stay backlah..kitorg blk sm so aku kenalah tunggu dia..

fadhli:bos yang menyusahkan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...