Friday, October 1, 2010

Entry Marah & Marah Lagi..

Beberapa hari ni aku memang moody dan emosi pun terganggu..So, siapa yang tak suka entry marah-marah ni bolehlah exit segera dari baca blog aku ye..

kalau korang ada facebook aku semalam aku ada update status setelah sekian lama aku tak update status..Bukannya niat aku nak berlagak ke apa tapi sebenarnya aku nak perli orang yang suka kata barang aku guna duit dia..Memanjang guna duit dia..Korang ingatkan entry aku sebelum ni yang marah pasal perangai manusia yang cakap segala rumah dan kereta aku semua dia bayar..Kalau nak baca boleh baca kat sini.

Aku ingat cukuplah setakat tu tapi rupanya aku bawa balik kamera dslr aku tu dia dok cite kat semua orang yang kamera aku tu dia belikan dan bagi aku guna..Tak sakit hati ko..Aku punya susah-susah kumpul duit beli kamera senang-senang dia cakap dia yang belikan..Macam aku ni sengkek sangat x de duit nak beli apa-apakan..Kadang-kadang orang cakap dalam dunia ni kalau semua ok je macam tak best pulak..But the truth is, I am sick of this bunch of peoples.

So,aku nak ucapkan terima kasih banyak-banyak sebab selama ni ko sponsor hidup aku..Senangkan hidup aku ada orang sponsor tapi sponsor atas angin..Apa yang dibanggakan sangatlah bercakap pasal benda yang tak betul..Bangga ke bila orang tahu kisah sebenarnya yang kau suka menipu..Bangga ke??

P/S : Kalau berani cakaplah depan aku ye gerenti ko kena cili api yang aku blender..

3 comments:

Azman Roslan said...

sabar dan terus sabar..

AziE said...

Orang itu pastinya sangat jeles dgn kamu....ahhh pedulikan saja.

Anonymous said...

banyakkan bersabar dik..sudah adat namanye manusia..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...