Wednesday, October 6, 2010

Jamuan Raya

Tiap-tiap tahun Drb-Hicom akan buat jamuan raya untuk staf-stafnya..Tahun ni buat juga..Tapi tahun ni tak meriah sangatlah..Tak tahu kenapa..Walaupun pengacaranya Fafau..Aku turun sebab nak tengok Fafau je..Makanan yang paling best tiap-tiap tahun sudah semestinya kambing salai..Aku rasa sikit je sebab perut aku dah kenyang giler..

Posing jap..

Tak de keje..Posing lagi..

Kebosanan melanda kami sebab majlis lambat start..

Jangan bosan tengok aku bergambar je..

Nilah Fafaunya..Memang idola aku dan hari tu aku nak bergambar ngan Fafau tapi ada orang tak bagi..Itu yang buat aku tak de mood nak tunggu kat majlis ni..Fafau aku rasa dia tak kisah pun..Orang tu yang lebih-lebih..yang membuatkan aku hangin satu badan bila geng2 dia nak bergambar ngan Fafau elok je dia bagi..Tahulah kami ni dianak tirikan tapi janganlah buat macam tu ngan kami..Sedih tau..

3 comments:

feyus said...

wow, best betul ye..apa yg dicakapkan Fafau tu?
pasal melodi ke?

Batu berbentuk Hati terpacak dengan seimbang

Hajar said...

memg best..fafau ikut apa yang dah ditetapkan aktivitinya..senang cerita ikut skriplah..

Solihin Zubir said...

fafau nmpk kembang.. hehehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...