Thursday, October 7, 2010

Semuanya Kena Block

Hari ni aku memang frust giler ngan satu apek tua ni..Aku rasa nak bom je dia tapi siapalah aku untuk berbuat demikian..Aku cuma boleh menyuarakan ketidakpuasan hati aku aje..Kecewa gilerlah..Aku kecewa sebabnya kat ofis aku sekarang semuanya dah kena block..Apa-apa jenis hiburanlah..Tak kira website radio,tv,game online..Segalanya kena blocklah..Blog masih boleh dibuka tapi tak tahulah esok..Tapi follower ngan chat box memang tak boleh tengok..

Macam nilah chat box aku jadinya..So,siapa yang buat blogwalking malam karang baru aku boleh balas kunjungan korang..Harap bersabar ye (Ayat ni memang sesuai untuk aku yang tengah hangin semacam)


Yang aku tak boleh terima langsung website nuffnang pun dia block jugak..Tak sakit hati ko..Apa kena mengena nuffnang dalam hal hiburan ni..Aku tak kisah ko nak block hot fm, tv3 online, tonton.com tapi kenapa nuffnang pun kena juga???Mungkin lepas ni blog pun tak boleh..Better ko tak payah bagi internet pada staf..Senang..Habis cerita..Bila orang nak pakai internet diorang akan bawa broadband sendiri..Ko tak sakit hati, aku pun tak sakit hati..

P/S : Lecehlah nak bawa laptop & broadband sendiri..

3 comments:

Kuman Chaos said...

nak kena buat scheduled post bebanyak la nih ek...
kuman "prestasi..." Entry

Hajar said...

tahu x pe..

Solihin Zubir said...

ahahahaha... bos mane yg x bengang kalo staff asik layan intrnet je.. hehehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...