Sunday, October 10, 2010

Terpengaruh Dengan Redmummy..

Aku ni memang cepat terpengaruh kalau ada orang promote barang..Sapa nak jual barang ngan aku gerenti aku beli kalo ko punya kempen bagus punye..Aku pun terpengaruh gak dengan review Redmummy on dove..Sebenarnya aku memang ngah tercari-tercari syampoo yang sesuai ngan aku..Rambut aku jenis yang gugur merata tempatlah..Zamri pun naik rimas..


Bila baca blog redmummy pasal review on dove tu..Apalagi aku pun belilah produk dove ni..Kan ada gambar aku ngah pilih syampoo..Haa..yang tulah..Aku pilih syampoo dove..Aku ambil yang Hair Fall Rescue..Redmummy kata aku kena ambil syampoo,conditioner,treatment mask & serum..Tapi aku cuma jumpa syampoo ngan conditioner..Yang lain tak jumpa..Kat giant tak ada..Nanti aku try cari kat tempat lain..

Nanti aku beritahu resultnya aku pakai dove ni ye..Tunggu...

6 comments:

Solihin Zubir said...

haha.. taksub btol ngan redmummy tu eh.. hehe..
bagus2.. selamat mencuba..

Epy Ain said...

Hajar.. <3
ain dah follow ur blog..
cute ur daughters.. maknya mcm mude :)

regarding ur hair.. GooooOOD LucK!

ken said...

dove is nice =)

Hajar said...

solihin:redmummykan idola aku..
epy Ain:terima kasih follow..
memang maknya muda..
ken:tq ken..

mizzura said...

dulu pernah try dove setelah berforum dgn ramai user..end up..dove tak sesuai untuk rambut saya...and bila tengok balik..dia repacking yang lama..yang saya pernah try...memula mmg teruja bila redmummy promo..tapi bila ada gambar kecik botol lama..terus bolayan..anyway..try la sbb lain org lain hasilnya kan..inform nnti..

Anonymous said...

something i like bout having S/post
i like to try new product

thanks for the entry Siti Hajar :)

Redmummy

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...