Thursday, October 21, 2010

Update Untuk Hari Ini..

Sejak akhir-akhir ni aku busy sangat..Bukan busy dengan keje kat ofis..Tipulah kalau aku cakap aku busy dengan keje kat ofis..Aku mana ada keje..Tu yang ramai jeles tengok aku..haha~Aku busy dengan study..Dengan assignment nak submit sebelum expired datenya..Ada satu lecturer ni suka bagi assignment last minute..Aku pun suka buat assignment last minute..hehe~Macam mana tu..Dengan nak exam lagi..Bila nak dekat dengan exam ni ramai pula lecturer buat extra class..Weekend aku tak macam orang lain..Aku perlukan rehat..Maybe after exam aku nak bercuti dimana-mana..

So, aku nak minta maaflah sebab tak dapat nak balas kunjungan blogger-blogger..Bila aku ada masa lapang..InsyaAllah aku akan balas kunjungan korang semua..Dan kemungkinan besar juga aku tak update blog macam biasa..Pelajaranku harus diutamakan..

Aku dah lama tak balik kampung..Aku rindu dengan mak ngan abah aku..Rindu giler..Hanya Allah yang tahu perasaan aku..Maybe minggu ni aku akan balik sebelum aku start exam..Nak minta ampun segala sebelum menghadapi exam..Supaya nanti time exam aku lebih tenang..Dan result aku pun gempak..

Ok.Setakat ni je update untuk hari ni..Sambung study ye..

3 comments:

Solihin Zubir said...

xpe2.. kami faham... :D

Hajar said...

tq solihin memahami..

Tihara said...

salam singgah, nice blog :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...