Friday, November 26, 2010

Red Mummy Again

Assalamualaikum semua..

Hari ni nak cerita pasal redmummy sebabnya malam tadi aku mimpi dia lagi..Masuk malam tadi aku rasa dah 4 kali aku mimpi dia..

Aku tak tahu kenapa asyik mimpi dia je..Hari2 memang aku baca blog dia tapi blog orang lain aku baca gak hari-hari especially blog kawan2 aku..Tak de plak aku mimpi diorang ni..Nak kata aku rindu dia memang jauh sekalilahkan..Yelah orang kata kalau mimpi orang tu maknanya dia rindu kita atau kita rindu dia..Apatah lagi nak kata redmummy rindu aku lagilah bukan..Dia bukannya kenal aku pun..

Entahlah tak tahu nak cakap apa..Agaknya aku terlalu taksub dengan redmummy sebab kalau boleh one day aku nak jadi macam dia juga..Famous dan kaya..

Siapa tak nak jadi macam Redmummykan??Kalau ada angkat kaki..

14 comments:

princeduyong said...

hehe....sebagai perangsang yer... tapi still jadi siti hajar kan... :)

AziE said...

Kena usaha keras mcm RM jugak tu

ctpayong said...

yang penting bahagia dan happy...

Cempakamelati said...

REd Mummy adalah salah satu idola saya dalam dunia blogging ni.

AinnalinaRamdzan said...

Salam perkenalan ,

Hehe. U're so into Red Mummy ye.. hehe...Yang baek kt follow yg x baek kt wat dunno la kan. yg penting, stay true ya dear. hehe.

Neway, if ada kelapangan, jom singgah ke blog AnakDaraDen n be my follower. I da follow u.hehe

http://whenmyheart-speak.blogspot.com/

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

salam...
=)




do folo me yeah..?

http://owlkieranaa.blogspot.com/

tq~

Hajar said...

princeduyong:
Betul tu..
Siti Hajar tetap Siti Hajar..

me.. said...

aku mauuuu..(mulut muncungg)

http://tudungdaninaipengantin.blogspot.com
http://sayaommy.blogspot.com

Hajar said...

k.azie:
tulah kak..kena usaha lebih ckit..

Hajar said...

Ctpayong:
ye betul..yang penting happy & bahagia..

Hajar said...

Cempakamelati:
samalah kita..Redmummy idola saya..

Hajar said...

AinnalinaRamdzan:
Betul tu..thanks dear..
Dah follow..thanks again sudi follow..

Hajar said...

Ctiey:
Ok..Dah follow..

Anonymous said...

pasnih kalau mimpi lagi
bilang akak yek :)


Redmummy

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...