Thursday, December 2, 2010

Aku Dah Cukup Kaya..

Assalamualaikum semua..

Tajuk tak boleh tahan..Berlagak betul..Bila lagi nak berlagak..Sebenarnya aku dah tahan dengan email-email yang aku terima suruh aku jadi kaya..Aku ni jarang bukak email yahoo..Sekali aku bukak beratus-ratus..Bukannya email apa pun..Alih2 nak bagi aku duitlah..Nak wariskan harta diorang pada akulah..Pening kepala aku..Tapi aku bukan bodoh ye..

Dalam dunia ni mana ada orang nak bagi duit senang2 pada orang lain..Nak bagi pinjam RM10 pun fikir 200kali..Inikan nak bagi juta2..Tak pelik ko..Sekarang ni aku dah ada idea..Aku jawab dengan yakin je..

SAYA DAH CUKUP KAYA..SEBULAN GAJI SAYA SATU JUTA..TERIMA KASIH..

Sebenarnya aku dapat idea dari satu blog ni..Bagus idea tu..Orang-orang yang hantar email spam tu terus tak berani nak hantar email kat aku lagi..Tahu takut ko..Ingat aku heran ko nak bagi juta2 kat aku..Tapi kalau betul aku nak jugak..hehe~

Hajar: Aku tengah belajar nak dapat duit melalui churp churp..Poning kepala den ni ha..

6 comments:

Fyzal said...

kalau betul2 nak bagi juta2 .. pos je cek kat rumah kan?? takyah nak emel2.. setel.. hehehehe.

paan said...

pesanan : jagalah email anda elok2 ye. masalah spammer ni memang masalah berzaman . org banned camner pun , xkan setel jugak.

So , kita kena la pandai lindungi email dari diculik..kalo dpt email spam masuk dlm inbox , mark sebagai spam , supaya len kali email provider kita leh auto teruskan masuk dlm spam bila dpt email serupa . :)

Entri terbaru ->Siapakah anak Bill Gates ?
Siapakah pemilik matahari ?

Siti Hajar Masri said...

fyzal:
betul tu..senang bg je cek..

Siti Hajar Masri said...

paan:
selalu gak saya buat cam tu..lepas tu email lain plak..

KAMIHIDUP said...

hahahaha...semua to gila je...xde usaha xkaya...

AziE said...

kena jawab macam gitu jugak la lain kali

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...