Wednesday, December 8, 2010

Aku dah Jatuh Cinta..

Ye..Aku dah jatuh cinta..Aku rasa bukan aku sorang je yang jatuh cinta.
Pasti korang pun dah jatuh cinta..
Tipulah kalau dalam dunia ni aku je yang jatuh cinta!
Jatuh cinta dengan..

.............................
......................
...........
....

Jatuh cinta dengan drama korea ni.."Oh My Lady"..Aku ni kurang minat cerita yang bersiri..Aku malas nak hadap tv tiap-tiap hari menunggu waktu drama tu bersiaran..Lepas tu terpaksa pula tunggu episod seterusnya..Aku suka beli cd je kalau cerita yang bersiri..Beratus pun sanggup semata-mata tak nak tunggu..

Tapi..
Cerita ni best siot..Masuk drama korea ni drama yang ke-4 aku suka tengok..First,autumn in my heart,my girl,boys over flower dan last cerita ni oh my lady..Cerita ada kat 8tv setiap hari Isnin-Jumaat pukul 8.30..

Pelakon:

• Chae Rim as Yoon Gae Hwa
• Choi Si Won as Sung Min Woo
• Lee Hyun Woo as Yoo Shi Joon
• Park Han Byul as Hong Yoo Ra
• Moon Jung Hee as Han Jung Ah
• Yoo Seo Jin as Lee Bok Nim
• Yoo Tae Woong as Kim Byung Hak
• Bang Joon Seo as Kim Min Ji
• Kim Yoo Bin as Sung Ye Eun
• Heo Joon Suk as Choi Tae Goo
• Kim Kwang Gyu as Han Min Kwan
• Kim Hee Won as Jung Yoon Suk
• Hwang Hyo Eun as Oh Jae Hee
• Hong Jong Hyun as Kim Jin Ho
• Lee Dae Yeon as Eom Dae Yong
• Chu Hun Yub as Chae Ho Suk

Heroin cerita ni..Dalam cerita ni dia nampak lain sikit..Mungkin sebab dalam cerita ni dia berumur 35 tahun..Semua orang panggil dia makcik tapi dia sangat comel tau..


Hero dalam cerita ni..Suka sangat dengan lelaki ni..Dia hensem,body cantik,tinggi..Cukup syaratlah..Dan dia juga ahli kumpulan Super Junior tau..Yang lagu popular dia Sorry sorry tu..Anak aku pun suka lagu diorang..

So,korang suka tak dengan cerita ni..Suka ye..Tak suka pun cakap suka..hehe~

12 comments:

fatin hanani said...

fatin x penh tgk lagi hehe
tapi hero dia ni fatin kenal hehe
si won hehe
nmpk cm best hehe

YUL said...

wah, peminat cerita korea rupanya kan, hihi

Siti Hajar Masri said...

fatin hanani:
dh nk habis fatin..sp x kenal super juniorkan..hehe~

Siti Hajar Masri said...

Yul:
minat sbb cite diorang menarik..

Encik MamaT said...

ooo... aku perasan cite ni ... tapi tak tgk pon :D

Siti Hajar Masri said...

Encik MamaT:
hampeh je..tengoklah..best tau..

Almya said...

Salam hajar...saje nak komen gak..blk kg. tgk mak n adik layan tul citer ni tp tak layan n komplen lg. Bila blk umah terlayanlah plak...x nak miss n x menyesal pun...comellah anak die!!!

Cik Comel :D said...

Jangan Amik Si Won , Si won Saya Punyaaa .
Hehe <3 . Jangan Marah . Sje Je Joking :)

Siti Hajar Masri said...

Almya:
haha~comelkan anak dia..

Siti Hajar Masri said...

Cik Comel:
x pe..amiklah..
sy dah ada si won lain..version malay..haha~

alinac lover said...

comel!

Anonymous said...

hai..u ni kiut lah..nak kenalan boleh?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...