Friday, December 10, 2010

Alhamdulillah..

Assalamualaikum semua..

Baru ada masa nak update blog..Hari ni result uitm keluar..Subuh-subuh lagi ada yang bagi mesej suruh aku tengok kat email..Kali ni uitm buat keputusan yang sangat bagus..Hantar result kat email..Tak macam sebelum-sebelum ni..

Result aku ok daripada sem yang lepas..Alhamdulillah sangat..Bersyukur sangat..Sem baru ni aku nak lebihkan usaha lagi..InsyaAllah..

Hajar: Wish me luck for next sem ye..

11 comments:

Kancilbiru said...

samalah kita masih blaja lagi...huhuhuhu

Ila said...

best nyer blaja lagi..rindu plak nak blaja balik...blaja bawa kete jelah...hehehehe

ijatnuar87 said...

doa2 la deh,doa diri sendiri adalah lebih mujarab,ehhehe

tomei said...

tahniah...saja blogwalking..cari kawan...

+akufobia+ said...

terbaik la bagi by email.like.

AziE said...

Bagi la dapat A semua pulak next sem ya

Siti Hajar Masri said...

kancilbiru:
sama ye..tahniah pada akak juga..

Ila:
Janji belajar juga ye..

Siti Hajar Masri said...

Ijatnuar87:
betul tu..kena usaha lebih sikit..

Tomei:
tq..

+akufobia+:
senangkan dia bg emel..tak susah nk tgk..

Siti Hajar Masri said...

Azie:
target sem depan tu..

+akufobia+ said...

tak susah nak access gak.

sarah-najwan said...

salam dan selamat berkenalan..

tahniah..semoga terus berjaya..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...