Tuesday, December 21, 2010

Bioglo - Clear Pore Deep Cleansing Mask

Siapa pernah cuba produk ni?Nak tanya ok tak pakai masker yang ni..Ramai yang cakap ok dan harganya pun murah..Kalo ada yang pernah guna tolong bagi feedback kat sini..Kalau semua kata ok petang ni juga aku pergi beli..hehe~

Gambar credit to pakcik google

Masker ni elok untuk menanggalkan bintik-bintik hitam dan bintik-bintik putih serta merta..Sekarang kalau beli 2 free 1..Bestnya..Tapi2 sampai hari Jumaat ni je..Apalagi jom pergi beli tapi aku nak tunggu feedback yang pernah guna produk ni..

11 comments:

mr_mrs mikko said...

prnh guna ni..
huhu..
best juga laa
dia jenis peel off kan..

tp ka tgk skin jg..
dia mmg tarik habis ah blackhead tuh

Siti Hajar Masri said...

mr_mrs mikko:
bagus..ada juga bg feedback..
ok akan dipertimbangkan..tq..

tigrismalaya said...

pernah dgr bioglo..

tapi tak penah guna..

tigrismalaya said...

eh..sambung lagik nie..

tapi kalo ader feedback bagus nak terai gak la..

Cik Yana said...

cik Yana gune masker ni,,
agak ok la,,
p xbley expect dia bley licinkan terus muke dari whitehead dgn blackhead ni,,
bese sblum pakai, cik Yana basuh dlu muka dengan air suam nk bagi semua pori2 tu tbuka,,
lap-lap pastu baru pakai,,
baru nampak result dia,,
tp kene tahan la masa nak peel off masker tu,,
sbb agak seksa la nak buang,,
smpai berair mate,,
hahaha~
but no pain no gain, right?
hehehe~

ijatnuar87 said...

pernah pakai nih...besh,muka lebih bersih,tapi masa nak cabut masker tu seksa sikit la,agak memedihkan,namun berbaloi...

Siti Hajar Masri said...

tigrismalaya:
saya dah beli dan dah guna mlm td..memg whitehead tu tanggal..rs bersihlah muka..boleh cubalah..

Cik Yana:
terima kasih bg tips tu..mlm ni saya akan try guna cara awak plak..

Ijatnuar87:
yang penting berbaloi..asalkan muka cantik..haha~

awan said...

hi salam perkenalan
produk ni mmg bgus (br td pkai,ha3)
mmg sy ske sgt (pasni nak bli lg)...mmg bkesan n lg bgus dr biore pore pack coz yg bioglo ni kan lg kuat taw daya serapan+tarikannya!!...hubby pun teramat la ske pkai...last week,2kali sy way facial treatment utk hubby,mmg nmpak whiteheads melekat kat benda tu...g laa bli n try pkai 2kali seminggu

Siti Aja said...

Brape eah harge dia??

Siti Aja said...

Brape eah harga dia??

Anonymous said...

wea da beli da tadi 28 ringgit jer..hehehe
p law ader promotion lagik murah dalam 13 ringgit jer hehehhe beli kat cosway

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...