Wednesday, December 1, 2010

Kenapa Saya Mahu Berada di Bloglist Eyriqazz.Com 

Sebabnya saya nak Eyriqazz jadi silent reader saya pulak..Asyik saya je jadi silent reader dia..haha~Nampak sangat tak ikhlas..

Itu sebab yang paling kukuh sebenarnya.Jangan marah cik abang..Aku mahu berada di bloglist Eyriqazz.com sebabnya Eyriqazz kira otai dalam dunia blogging ni..Dah tentu dia ramai silent reader termasuklah aku..So, nak tumpang glamourlah ni..Semestinya..

Aku tak nak letak banyak-banyak sebab nanti orang cakap aku bodek eyriqazz..(Walhal aku dah tak de sebab yang lain)hehe~

Kalau korang berminat nak berada di bloglist eyriqazz baik cepat2 submit sebab terhad pada 20 blog je..Syarat dia senang plak tu.

1) Oh course masih belum berada di Bloglist Eyriqazz.com

Aku memang tak pernah berada di bloglist eyriqazz.com

2) Letakkan blog eyriqazz.com di ur bloglist.

Dah lama aku bubuh..Ada update je mesti baca..

3) Buat Satu Entry bertajuk " Kenapa Saya Mahu Berada di Bloglist Eyriqazz.Com "

Dah..tengah buatlah ni..

4) Done, leave ur permalink di entry ini.

Jap lagi habis publist post aku akan leave permalink..

5) Hanya dibuka buat 20 entry/blog pertama yang hantar. First Come First Serve .

Harap2 aku dapatlah..Ya Allah, ko bagilah aku masuk bloglist Eyriqazz.com..Amin..Doa yang paling jujur..

Ok..Tu je..Selamat mencuba ye..Tapi bagi aku submit dulu..

3 comments:

Eyriqazz said...

Salam..thanks for entry..sudah di letakkan juga...

P/s :comel both of ur anak...

Siti Hajar Masri said...

eyriqazz:
w'salam..tq sgt2..
mak comel anak pun ikut comel..hehe~

akmafaizal said...

haha...comey2 semua.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...