Saturday, December 25, 2010

Komen Di Facebook Yang Bikin Panas

Pagi ni aku check email..Terima email dari IsuMalaysia.com pasal nilah..Memang bikin panaslah dia punya komen..Aku sharelah kat korang..Aku pun tak nak komen apa-apa..Korang fikirlah sendiri..

Senang cerita kalau nak kutuk orang sekalipun janganlah kat facebook yang semua orang boleh tengok..Apatah lagi isu perkauman ni..Memang bikin panaslah..

13 comments:

Pearl Kaz said...

wah wah wah.. mmg panas... still ade lg org mcm ni? panas... panas... sabar je lah... kenapa dia panggil malay pig? maksud nye jijik sgt la kan? yg diorg makan pig tu? euwww?? adoi.. hopefully my colleagues tak fkir kami mcm ni.. T_T sedih...

relevan said...

Sungguh memanaskan ini..

Hafizuddin Jasmi said...

kalau tak suke..senyap2 suda..tempah tiket balik china..buat sampah je kat sini..:-)

Raihan Mohamed Isa said...

kalau tak suka patutnya jgn kecoh2 kat fb kan...
kita pun kalau x suka diam2 je kan..
xde pun nk kecoh sane sini...
i wonder klau laa uni-mate dia yg baca tu..ish mesti berapi kaw2 tu...
ish x paham dgn org malaysia ni..
dah merdeka tp still mcm tu jugak..
klau x suke tu pegi laa balik negara asal..

Mr.IX said...

memang panaszzz......dah la UMT tu tempat aku menuntut dulu ..ishk2....

racist btol la...aku pn kawan smua races ok jer..

Mr.IX said...

ehhh....nak mintak share ni erk....tqq

mzhany said...

tetibe terasa sbb umt tuh duduknye di tempat lahir ku.

org lain bukan main suke U dekat dgn beach, cantik, tenang ape...

sungguh tak sedar diri. habis tukar je la, masuk private u tengah2 kl ke ape ke kan...kata nak kelass....

Siti Hajar Masri said...

pearl kaz:
tulah..diorg x sedar diorg pun mknkan..sbb dah mkn terlalu byklah jd mcm tu..

relevan:
memang panas..

Hafizuddin Jasmi:
betul tu..x suka diam2 sudah..

Raihan Mohamed Isa:
Tulah..Dah x suka sibuk nak hebohkan..

Mr.Ix:
Sabar..Boleh je nak share..

mzhany:
kalo saya pun suka duduk dekat dgn beach..tenang je..tau xpe..hehe~

waalllaa! said...

huhu..even i'm mix pon..xde la nak kutuk2 smpai camtu..bila plak melayu jadi hantu..?? jadi my father kawin ngan hantu la?? coz my father cina?? ape la cina ni..dah bagi idup menumpang kat sini..dah bagi bealajr kat situ bersyukur r..nape tak pegi je smbung belajar kat hongkong?? xde la hantu kaco..nnt hang plak jadi hantu kt masyarakat hongkong nnt..hehehe

The 7th said...

hello there, we are from the 7th.

personally invite you to join our contest.Have a look and we need another 30 contestant then we going to increase the prize! so you got the chances to win!

Happy muffin, and do join us! :)

With love,
www.t7th.blogspot.com
-The 7th-

ahsfantasy24 said...

huhu~
truk la dak2 mengom nei,
xsdar dirhdup kt tnag orag..
mmg teruk~

Sharifah nor said...

bangsa yg menumpang..memang cam tu...

Heidi Shafiq said...

ambil positif.. kite buktikan dkt mereka siapa kite..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...