Friday, December 17, 2010

Langkawi Oh Langkawi

Sebelum ni aku pernah cerita nak pergi bercuti kan..Aku akan pergi bercuti ke Langkawi..Sangat best..Untuk pengetahuan korang ni kali pertama aku nak jejak kaki ke Langkawi..Aku teruja sangat..Rasa nak lompat je..

Sementara tu korang tengok gambar ni ye..Gambar credit to Google..

Bila pergi tu mana boleh beritahu kat korang..Rahsia..Nanti aku dah pergi aku akan updatelah..Bubuh gambar bagi korang jeles sikit..haha~

Member aku baru balik dari honeymoon kat sana so dia banyak bagi tips nak pergi kedai mana yang murah..Nak makan kat mana..Baguslah ada orang yang dah pergi lepas tu update kat aku..Yelah akukan first time pergi sana..Zamri pernahlah pergi..Tapi dah lama dah..

So, Langkawi tunggu aku ye..

11 comments:

kanakanak said...

wah!!
best gler..
mau ikot??hahha

shahjiehan said...

nk join jugak~ jum3...bile tuh

~ PIJA ~ said...

hajar...

akak dah sampai sini 2 kai. Last tahun 2008. Memang rindu sangat nak pergi sini lagi...

Siti Hajar Masri said...

kanakanak:
nak ikut..boleh aje..hehe~

shahjiehan:
jom ramai2 g..hujung bulan ni..

Pija:
mesti bestlah tu..

tigrismalaya said...

best best..

last pegi 10 thn lepas...nak ikutttt

thomas said...

sudah lama tak pergi,skrang dah ada cable car,
kalau pergi sekali lagi saya mahu naik bot tgk batu2 dan gua.

Yanie J said...

uwaa..yanie xnah g lngkawi..uhuk :(

ReiKo91 said...

yeahhh..mmg best!
dh byk kli pegi,last pegi bln 10 lpas..mmg best!:)

ctbella said...

sy n family dah penah g langkawi,..family day!
sangat best...hehe...selamat bercuti dan salam perkenalan ya...:)

Asma Haha said...

saye dulu pon pnah honeymoon kat langkawi.. :-)

faizura rahman said...

sy nak g weekend nih! wah teruja :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...