Wednesday, December 22, 2010

Pencarian Blogger Peramah 2011

Aku tak pernah nak balas kalo ada orang tag aku..Inilah first time aku balas lepas kena tag..Mungkin ada setengah blogger cakap aku ni sombong..Yang tu aku mengaku tapi bukan aku tak nak balas ye..Tak de masa..Bila aku ada masa aku lupa plak..Untuk pengetahuan korang aku ni orang yang pelupa tahap kritikal tau..Terima kasih banyak-banyak pada Wan sebab tag aku..Sebenarnya macam tak layak plak masuk blogger peramah sebab aku tak pernah balas tag orang..Tapi mencuba nasiblah..

Ahsfantasy24.com kini sedang mencari blog blogger peramah untuk dimuatkan ke dalam list blog blogger peramah sesi 2011. Ayuh membantu ahsfantasy24 untuk mengesan tidak kira blogger lama ataupun baru, asalkan tidak sombong. Saya menjemput semua follower saya dan juga mereka yang tahu tentang pencarian ini menyertainya. Hargai sekiranya anda dijemput untuk menyertai pencarian ini kerana anda juga telah dilihat sebagai seorang blogger yang peramah.

Apa yang perlu anda lakukan selepas dijemput atau ditag?
1. Copy
dan Paste entry ini beserta gambarnya ke dalam blog anda dengan menggunakan tajuk 'Pencarian Blogger Peramah 2011';

Ok.Dah buat..

2. Tag sekurang-kurangnya 4 orang rakan blogger anda yang peramah;


Saya nak tag rakan blogger yang peramah anne, solihin, K.Hali & sally..

3. Setelah menyiapkan entry tersebut, sila tinggalkan link entry anda di sini >
http://www.ahsfantasy24.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html


Kejap lagi buat..Lepas siap..


4. Tiada paksaan dalam menjadi follower ahsfantasy24.com namun berbesar hati jika ada yang sudi.


Ok..Kalau tiada paksaan saya nak jugak..


Tahniah, anda seorang blogger yang peramah! (:

Ye..Saya memang peramah bukan dalam blogger je kat luar pun..(perasan jap)

5 comments:

geramgaram said...

nak junguk blog akak yang ramah.....salam perkenalan

zulkbo said...

salam..
bakal juara ni
tahniah dulu dari saya..

Hajar said...

geramgaram:
jenguk jgn tak jenguk ye..

zulkbo:
blm lg..tp doakan ye..tq..

shazwani nizarmudin said...

hehe,thanks sudi trima tag :) (bangga ni)

Rafieq (◕‿◕)3 said...

jom laa join program.. PENCARIAN BLOGGER Ber-IQ tinggi!!! http://apit555.blogspot.com/2011/03/pencarian-blogger-yang-memiliki-sikap.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...