Wednesday, December 29, 2010

Peristiwa Nak Parking Kat Jeti Kuala Kedah

Entry lepas aku ada nak cerita pasal peristiwa nak parking kat Jeti Kuala Kedah yang membuatkan kami takut..Bila kami ada kat traffic light nak menghala ke Jeti..Kereta salah sorang dari kami kena ketuk..Gaya macam gangsterlah..Diorang tahan kereta kitorang..Kitorang berhentilah tepi jalan..Rupanya diorang nak kitorang parking tempat dia..Lepas tu berebut dengan yang lain..Nak bertumbuklah..Zamri keluarlah..Zamrikan macam gangster jugak..Dia cakaplah korang tak payah nak berebut..Kereta kitorang sukahati kitorang nak parking kat mana..

Diorang nak mula gaduhlah tu..

Yang tu orang majlis betul2 punya..

Naik motor tu semua ulat2 nak cari untuk orang parkinglah tu..

Last2 kitorang parking kat depan jeti..Bawah majlis tempat parking tu..Orang majlis cakap diorang tu ulat..Polis memang tengah cari sebab banyak kes barang hilang dengan kereta2 pun hilang..So, siapa nak pergi sana naik feri berhati2 kalau nak parking..Jangan asal parking je..Biar kena bayar mahal pun janji kereta kita selamat..

5 comments:

Ila said...

gitu plak yer...nak cari duit senanglah tu

Siti Hajar Masri said...

Ila:
tulah pasal..

Kuman Chaos said...

information yg menarik nih..
kuman "Tornado Decal WIP." Entry

episodkasih.blogspot.com said...

ERKK...MCM TU SEKALI DERANG NI...MENAKUTKAN JER...

Ashazry Anuar said...

Ni yg buat aku malas nak bawa kete pi jeti ni. Adehhh..tak pasai pasai kete kena sapu..adehhh...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...