Sunday, December 26, 2010

Perjalanan Ke Langkawi

Aku ada cerita nak pergi langkawikan..Ok..Aku dah sampai pun..Best sangat sebab aku first time sampai..Nak cerita perjalanan kitorang pergi sana..Letih sangat..Kitorang bertolak sebelum subuh..

Kitorang berhenti jap sembahyang subuh kat Perhentian Sungai Buloh..Waktu ni menunggu beberapa lagi yang tak siap lagi..

Berhenti kat Sungai Perak untuk breakfast..Sejuk sangat waktu ni..Anak dara tu aku suruh pakai baju tebal sikit..

Driver kitorang sepanjang masa..hehe~

Muka orang yang suci

Dah sampai ke Terminal nak naik feri..Sebelum kitorang nak parking ada peristiwa yang buat kitorang jadi takut..Nanti aku cerita..

Betapa ramainya orang nak naik feri ni..

Menunggu diorang beli tiket..

Kitorang ambil banyak brochure kat situ..

Berbincang dengan orang yang uruskan kami punya tiket..

Posing jap sebelum masuk tempat menunggu..

Beg kitorang yang bukan main besar lagi..Anak dara 2 orang tu pun boleh masuk..

Sementara tunggu feri sampai..Budak sebelah tu demok betul..
Pemandangan nak ke feri..

Berebut-rebut nak naik feri..
Wajib posing jap..Banyak gambar aku je kata Zamri..Blog ni sapa punya?Dah tentulah hajar punya blog so banyaklah gambar Hajar..ye dok..

Kat dalam feri..Lelaki tu adik lelaki aku..

Memang sah demoklah budak sebelah tu..Kalo Zamri baca mesti kena piat telinga..

Anak dara tu tak nak duduk ngan kitorang..Dia sibuk nak duduk ngan abang iyoi dia..

Ok..Setakat ni jelah cerita aku..Nanti aku sambung lagi ye..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...