Monday, January 17, 2011

Baby Baru Aku

Minta maaf banyak yang sudi singgah blog ni 2-3 hari ni blog tak berupdate..Tak balas lagi kunjungan yang datang sini..Busy sangat..Hari Sabtu aku uruskan yuran dan pengambilan modul semua..Dah abis urusan tu kena luangkan masa bersama suami dan anak2..Hari Ahad kelas macam biasa..

Dalam sibuk-sibuk tu aku dapat baby baru..Zamri belikan h/p baru..Niat sebenar bukanlah nak beli h/p baru pun..Nak repair h/p aku yang dah retak tu..Kalau orang hantar mesej memang tak nampak..Zamri yang jatuhkan h/p aku..Tu yang dia ganti baru..Sangat best..Sayanglah awak..Harga nak repair tersangatlah mahal tu yang ambil keputusan beli baru je..

Lawa tak?Comelkan..Warna pink lagi kau..Kalau ada merah lagi best..Yang aku tak sukanya kamera dia tak cantik sangatlah..2MP je..


Lupa nak cerita Zamri pun beli h/p baru juga..Samsung Wave..Dia punya dah tentulah lebih mahal dari aku punya..Aku punya limit kalau nak beli h/p sampai RM500 je..Ikut kemampuan akulahkan..Walaupun Zamri bayar tapi aku sedar dirilah..Tak layak pakai h/p yang riban2 punya..

Bila aku pergi kedai tu ramai beli blackberry tau..Musim kata orang kedai tu..Dia tanya aku tak nak pakai blackberry ke?Aku terus cakap tak nak sebab aku tak minat..Orang kedai tu cakap second hand blackberry pun bawah RM500..Patutlah ramai pakai aku cakap..Murah rupanya..

P/S: Bahagia sangat dengan baby baru aku..hehe~

23 comments:

CahayaCintaIlahi said...

wah beshnyeee ;)

AziE said...

ring tone mesti lain bunyi nya ya

Siti Hajar Masri said...

CahayaCintaIllahi:
memg best..hehe~

Azie:
tau x per..

Solihin Zubir said...

harga blackberry dh jatuh kan skrg...

Laman Teman said...

fuyoooo...bessss..besss...teringin gak...tp xde duit..huhu

Siti Hajar Masri said...

solihin:
aah..dah jatuh..tp aku x minatlah blackberry..

Laman Teman:
memg best..hehe~
x pe..kumpul dr skrg..

l.a.d.y.b.o.s.s said...

aritu g kdai hp tgk jgk fon mcm akak tu...
mcm mnat je sbb nk bli bberry xmampu kn huhuuu
tp tu la camera die 2mp je..sy ni da la gila camera ckit heheee~

mzhany said...

wow, fink gitu...hehehe xpe xpe, yg penting ikut bajet yer...

Siti Hajar Masri said...

ladyboss:
kalo lebih guna pd camera baik amik h/p lain sbb memg x cntik gmbrnya..h/p yg retak tu lg cantik gmbrnya..hehe~

mzhany:
betul tu..ikut bajet..hehe~

ijatnuar87 said...

lah,ingtkan si anak dara dua orang tu dah dapat adik baru,hehehe...tak kisah la kan jenis aper,asalkan leh guna,hehehe

Siti Hajar Masri said...

ijatnuar87:
kalo yg tu lama lagi..hehe~
tau x pe..yg pnting boleh guna..

relevan said...

Hp baru..tentunya dengan semangat yang baru adanya..

Cempakamelati said...

Waaa seronok dapat HP baru...teringin gak nak beli hp baru..tapi keadaan ongkosnya belum mengizinkan lagi.

Hajar said...

relevan:
hehe~h/p baru pastinya semangat baru..

Cempakamelati:
seronok sgt..x pe..kumpul sikit2..

ijatnuar87 said...

aik..lama lagi?knapa plak nak lama2...sian kat dua orang tu,nak adik tu,hehehe

ctpayong said...

merah sangatlah mak ngah tapi...

cantik cantik...warna true lady...uikkkk.

Shida Risha said...

untung gak hp lama tu retakkan.. pehtu orang yang meretakkan nak ganti lak balik ngan yg baru... behnyaaaa.... hehehe

Hajar said...

ijatnuar87:
ko pndai2 je..tpkan memg ank dara tu nak adik..sy je x layan..

ctpayong:
tq..hehe~

Shida Risha:
memg best..lgpun sapa suruh jatuhkan..hehe~

ijatnuar87 said...

isk,sian kat si kecik....tak sian ker?hehhee

cerita ceriti.... said...

Memang blackberry murah tp aku pun tak suka gak..
hi..hi...hi....

syaEYRA said...

kite pon macam teringin jugak nk beli HP C3 tu

Siti Hajar Masri said...

ijatnuar87:
kesian tp tunggulah aku habis belajar..nanti kalo ngandung belajar kemana kerja pun kemana sebabnya kalo aku ngandung mabuk teruk..asyik keluar masuk hospital je..

cerita ceriti:
aku pun x suka..hehe~

syaEYRA:
belilah..best tau..colour dia pun pink gitu..

ijatnuar87 said...

hehehe..kalu mabok gunakan la minyak angin cap kapak,handal melegakan pening2 dan mabok2,hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...