Monday, January 31, 2011

Make Up Sponsor By Elianto

Tak tahan tajuk..Tak nak kalah..Siapalah aku atau kitorang ni ada orang nak sponsor make up ye..Aku bukanlah glamor macam redmummy tu..Sorrylah entry ni lambat sikit..Actually entry ni sambungan dari aku pergi bowling hari tu..Sebelum kami main bowling kami singgahlah Elianto dan ada kakak manis yang rajin make upkan kawan-kawan aku tak berapa pandai nak make up..Kira dia sponsorlahkan..Yelah guna Elianto punya barang..

Ini Liyana yang tak pernah make up sebelum ni..Dia tak nak make up tapi kami paksa gak..Kesian dia..Muka dia berseri lepas make up..

Kakak manis yang rajin make upkan kami..

Kakak manis tu make up orang lain yang dua orang ni pun sibuk gak..

Pilih jangan tak pilih..Time ni kami nak beli tapi nak cukupkan 7 barang baru dapat 30%..Aku terpaksa ambil 2 barang bagi mencukupkan 7 barang..Terpaksalah konon..Kalau make up kaulah no 1..

Seorang lagi yang tak pernah make up..Kakak manis ni ajar sekali cara nak pakai eyeshadow dengan betul..

Aku tak di make upkan sebabnya already make up lorr..Kakak manis just touch up aku je..Aku ni bukan tiba2 pandai make up aku ambil kursus make up juga..Tapi bukan kursus mak andam just kursus personal make up untuk menambahkan confident level aku bila jumpa orang..

Kembar tak seiras..Muka riang lepas kena make up..

Once again gambar aku tak banyak sebab aku jadi cameraman..Tak sukalah..Aku punya kamera tapi banyak gambar orang..Nak buat macam manakan..Aku je yang dah make up..Tak pelah aku berkorban untuk korang..

Bestkan ada orang sponsor make up..Kira sponsorlah tu..Nak tunggu jadi artis entah bila so angan-angan jelah ye..


6 comments:

Encik Blogger said...

cm lain je tgk kakak manis tu.. hehehe.. kening tajam.. aww sakit kene cucuk..

Hajar said...

encik Blogger:
paham2 jelah ye..kakak manis lebih elok dari guna ayat bapok..haha~

selipar buruk said...

'akak' pinkie nama beliau. sekian terima kasih

Solihin Zubir said...

auw.. kakak manis muka jantan.. hehhehe...

Hajar said...

anne:
x baiklah..ada yatt cakap kakak manis tu pompuan..

solihin:
make up mcm mana pun terserlahkan muka kejantanan dia..

zubect said...

bestnya make up,tp sy tak pandai...hehehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...