Friday, January 7, 2011

Pantai Chenang, Langkawi

Entry Langkawi lagi..Jangan bosan ye..Lepas pergi UnderwaterWorld kami semua balik hotel dulu..Rehat-rehat dan mandi segala sebab sepanjang hari dah berjalan je..Badan pun dah bau bacam..Nak pergi pantai mesti petang-petanglahkan..Baru best..Cakap jelah kau tu puteri lilin..Tak boleh kena panas..Selain aku ni sleeping beauty version moden aku juga puteri lilin..hehe~Jom layan gambar kat sana..

Dah ready.. jom pergi Pantai Chenang..Actually gambar ni Zamri testing je..Tapi biasalah akukan..Wajib letak dalam blog..Seluar ni aku beli semata-mata nak pergi Pantai Chenanglah..Bila aku pakai seluar ni semua orang pandang aku..Lawa ke apa ke tak pastilah..

Macam-macam aktiviti ada..Tapi kami sampai dah lewat..Pulak tu diorang semua nak buat game..Tak berpeluang aku nak try semua bende..Rugilah..


Wajib posing dulu..Waktu ni aku lapor giler..Kalau aku tak join game diorang buat memang aku dah melantak kat belakang tu..Banyak kedai..Pilih je..
Bergambar sat laki bini..Buat kenangan..

Dah nak start game ni..Aku join game ni je..Game ni aku tak suka sebab kena makan biskut..Siapa yang habis cepat dialah menang..Aku memang tengah lapo tapi biskut dia tak sedap..Aku pilih biskut yang sedap je..

Geng ni yang menang..Macam mana entah diorang boleh menang..Agaknya tengah lapor cam aku kot..Hadiah dia best..Duit..Bestkan..

Anak dara tu apa lagi main pasirlah..Lepas tu Zamri belikan alatan untuk buat istana pasir..Apalagi memang rancaklah dia main pasir..Tak pandang kiri kanan..
Ini semua gambar candid..Banyak sebenarnya adik aku ambil..Memang fokus pada aku je..Aku suka sangat..Nak tengok lagi pergi kat facebook aku ye..Cari je nama aku mesti jumpa..

Game kerusi anak dara aku yang sulung menang..Itupun atas bantuan orang lain gak..

Topi tu anak dara semua lantingkan kat aku..Senang aku pakai je..

Berebut gula-gula..Anak aku kalah..

Mengenang masa hadapan..

Lepas tu kami pergi makan kat Restoran Haji Ramli..Kitorang order macam2lah..Tapi lama tunggu..Dekat 1 jamlah..Kami tanya dekat 3 kali baru order sampai..Dahlah aku tengah lapar..Sebab tu aku kata depa semua ni kena training kat KL..

Ikan siakap stim..Menu wajib kami..Tak berapa sedaplah kat sini punya..Masin sikit..

Lupa pulak nak cerita kat korang..Pasir pantai chenang ni lain dari pantai kita kat sini..Bila pijak je rasa macam ko pijak tepung..Halus sangat..Balik je dari sini kami terus pergi Uptown Langkawi..Dia punya Uptown siap ada DJ..Boleh buat permintaan lagu lagi..Aku rasa macam tak puaslah nak pergi sana..Macam nak pergi lagilah..Siapa nak support aku??hehe~

8 comments:

DiNaZ said...

aku dh 5x gi langkawi still tak puas apa lagi ko kan??

Siti Hajar Masri said...

Dinaz:
tau x pe..

ayuebasri said...

pinky white..tomeiiii... i loike! ;)

ijatnuar87 said...

heheheh..sronoknyer...biler la nak pegi nih...heheheh...xpernah pom pegi pntai langkawi...cantik gak rupernyer...

Siti Hajar Masri said...

ayuebasri:
tq..saya pun suka..hehe~

Siti Hajar Masri said...

ijatnuar87:
best g sana..lg2 kalo honeymoon..pantai dia memang cantik..

amataresu said...

the best place in langkawi--> hj.ismail group
for chocoholics >_<

S ke M ke L ke XXL ke yg penting dalam mesti A++

Alin Marlini said...

lamernye tak pi Langkawi..mesti byk perubahan...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...