Friday, January 28, 2011

Sebelum Kejadian

Nak cerita kat korang sebelum kami sampai ke Sunway Mega Lanes..Balik ofis kami terus tukar-tukar baju..Lepas tu geng aku gerak satu kereta je..Senang..Korang tahu jelah Sunway Pyramid punya parking tersangatlah senangkan..Aku drive kereta Cik Lulu sebab owner dia tak berani nak bawak ke shopping complex..

Membawa Cik Lulu ke destinasi..Bawak dengan penuh tumpuan..

Dah sampai..Berposing jap sementara tunggu lif..

Anne Sepit yang gila nak ambil gambar..Aku ngah cakap ngan Zamri sibuk gak nak ambil gambar..

Suz yang tengah memberi report detail pada suami dia..Jangan marah ye..Dalam kitorang 5 orang ni aku ngan Suz je dah kahwin..Yang lain bujang trang tang tang..No..no..no..Single but not available..haha~

Anne sepit yang tension terpaksa mengeluarkan duit..

Sementara orang atas tu cucuk duit, aku testing kamera..Al-maklumlah aku ni tahu tangkap tapi tak tahu setting..Zamri je yang tahu..Lepas ni harus belajar..

Lepas tu masing-masing lapar..Kami makan di Mcd..

Sebahagian dari makanan kami..Gambar tengah makan tak de sebabnya semua kebulur selepas kena make-up..Nanti aku cerita pasal make-up ye..Siap ditaja lagi..

Siap dapat menatang ni lagi..

Comelkan..mood perasan jap..Orang sebelah tu tak comel..haha~

5 comments:

Wan Zulqhairi said...

KAmi pi McD tak dapat pown bibir tu...

Siti Hajar Masri said...

Wan Zulqhairi:
kami special..hehe~

mzhany said...

nak jugak bibir tuh. nak g mcd r esok ;)

Solihin Zubir said...

seksinya bibir.. hahha..

owhh.. kuar berpoya2.. pastu sebok kol abg zamri.. cover line.. hahha..

Hajar said...

mzhany:
jgn lupa mintak tau..kami mintak je..hehe~

solihin:
dengki..harus cover line..haha~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...