Wednesday, January 12, 2011

Siapa Nak Makan Free?

Aku tahu dari blog posh76 pasal ni..Siapa nak makan free cepat-cepatlah pergi ke Kenny Rogers hari ni..Sebabnya hari ni je dia bagi korang-korang makan free..So, apa tunggu lagi jom reramai serbu..Aku tak minat sangat kalau nak kena beratur panjang ni..Tak kisahlah dia kata free pun..

Tapi-tapi sebelum serbu tu kena tahu syarat dia dulu..Kena pakai apa-apa yang colour merah..Aku suka yang ni..Maklumlah akukan suka merah..Kalau aku pergi dah kena dah sebab aku pakai jam merah..Selain tu korang kenalah beli 1 kenny's Quarter meal barulah dapat free 1 kenny's Quarter Meal juga..Macam best..Bab makan memang ko bestlah Hajar oi..

Apalagi jomlah pergi..Siapa nak belanja aku makan?Angkat kaki..hehe~

6 comments:

nora said...

jum

ko beli yg satu tu

pastu yg free tu bg aku la ek

lalallala

fiq said...

betul ke free? meal yg kena beli tu harga nyer baper ringgit?

khalidahmacambaguss~O_o said...

sokong nora...hajar beli satu, kite nak yg free tu...

Siti Hajar Masri said...

nora & khalidah:
amboi2..aku mintak korang belanja aku pulak yg kena..hampeh tul..hehe~

fiq:
memg free..tak tahulah harganya berapa..saya pun jarang makan kat kenny rogers..:)

fiq said...

fiq dh tgk harga nyer td. meal tu harga nyer rm14.90. huhu.. still mahal bg fiq =(

ak rent car said...

thanks share nya. salam.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...