Wednesday, January 5, 2011

UnderwaterWorld, Langkawi

Cerita Langkawi lagi..Kali ni cerita pasal kami pergi UnderwaterWorld..Bagi aku tempat ni untuk kanak-kanak macam anak dara 2 orang tu oklah tapi untuk aku yang dah tua ni tak berapa nak seronoklah..Aku bayangkan tempat ni lagi gempak dari Aquaria KLCC rupanya lebih kurang je..Cuma kat sini ada penguin je..Itu yang membezakan dia dengan Aquaria KLCC..Tiket dahlah mahal..Orang dewasa saja RM38.00..Kanak-kanak dalam RM20 lebih..Anak dara 2 orang tak bayar sebab kami cakap umurnya bawah 3 tahun..haha~Pandai tak?

Main entrance UnderwaterWorld..Wajib bergambar kat sini..Ada bukti datang sini..

Adik bermain dengan penguin..penguin tu suka kat adik atau speak mata adik..

Sejuk gila..

Barulah ada gambar anak dara tu pandang kamera..

Penat jalan dalam ni..Rehat jap..

Keluar je dari UnderwaterWorld ada pulak orang jual cenderahati berbentuk penguin..Memang kena pawlah dengan anak dara tu..

Selepas tu mama dia pulak paw papa diorang..Wajib tu..

Actually banyak gambar kat UnderwaterWorld tapi aku yang malas nak upload..kalau korang nak tengok lagi pergi kat facebook aku..Kat situ memang aku dah update semua gambar..Lepas ni pergi Pantai Chenang pula..

6 comments:

Ila said...

best nyer gi bercuti yer

NUR AIN AZMAN said...

Wah, best nya pergi langkawi

i x penah lagi, hihi

jom komen sini

wish me luck ya

http://officialaenlicious.blogspot.com/2010/12/contest-fesyen-untuk-semua.html

Red Apple said...

len kali nak ikut boleh tak? :P

Sricahaya said...

dulu penah gi langkawi..tapi tak dan nak masuk dah tutup..

Siti Hajar Masri said...

Ila:
memg best g bercuti..duit pun byk habis..hehe~

nur Ain Azman:
memg best..apalagi g sn..lg2 kalo honeymoon..

Red Apple:
boleh aje..hehe~

Papermint said...

aquaria klcc pon saya tak penah pi... walaupun saya budak kl.. walaupun aquaria tu blakang opis ni je.. ehehehe... inikan pulak langkawi nye underworld... lagi la tak penah pi...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...