Wednesday, February 2, 2011

Akhirnya Cek Nuffnang Sampai Juga

Hari ni hari paling best dalam hidup aku..First cek dari nuffnang akhirnya sampai juga..Dah namanya first time so aku excited terlebihlah..Sebenarnya tak adalah banyak mana pun..Tapi inilah usaha aku selama ini..



Kalau dah dapat cek kenalah bagi tips ye..Tips ni senang je mengikut pengalaman akulah..Kena rajin..Itu yang paling utama..Kalau malas aku tak tahu nak cakap apalah..Kalau malas nak update pun make sure satu hari satu entry..Wajib tau..

Aku tunjuk cek ni pada semua kawan2 aku so semua excited kau nak buat blog..Aku boleh ajar tapi sorang RM2.00 cukuplah..haha~

Hajar: Excited sangat..Rasa nak melompat..

34 comments:

Kancilbiru said...

wowww sila belanja please..hehehe

Siti Hajar Masri said...

Kancilbiru:
akak dtg sini ye..hehe~

Ila said...

tahniah..tahniah..ila baru dok godek2 pasal nuffnang gi...hehehe

relevan said...

Nanti belanja kume kat Kuantan 13hb ni yer..

kakyon said...

akak pun dpt cek ari ni..

nur aisya humaira said...

woww,bestnye akak...da dapat cek...:)

thomas said...

Tahniah! Dah dapat first cek dari nuff.

Siti Hajar Masri said...

Ila:
terima kasih..selamat godek2..hehe~

Siti Hajar Masri said...

relevan:
yg dtg jauh nilah org tu kena belanja..jumpa kat sn ye..

Siti Hajar Masri said...

kakyon:
tahniah pd akak juga..hehe~

Siti Hajar Masri said...

nur aisya humaira:
memg best yang..rs nk melompat je..

Siti Hajar Masri said...

thomas:
tq..:)

ijatnuar87 said...

wah...nak tau gak,2 ringgit pom xper la...asalkn pulangannya 2 ribu ker,hehehe...

mzhany said...

brape hari eh cek smpai start dr dia send email kt kita...

a life said...

kak hajar... bler dh cukup bulan.. baru dy minta num akaun ke..

zubect said...

tggu apa lg..blanjer laa,he7

Cempakamelati said...

Tahniah! tahniah! dapat juga cek dari cik Nuffnang. Alhamdulillah. Saya belum dapat lagi.

Saffrina Ropiee said...

Congrats :)

Btw, sistem Nuffnang dah semakin down sekarangg.

Solihin Zubir said...

ish! awat yg p censored nilai cek tu! cis!

♔ alice charlotte ♔ said...

jeles ar.. hehe
^__^

ahsfantasy24 said...

alhamdulillah..
rezeki, hehee..



Terbaru:
7 Perkara Yang Saya Benci Tentang Politik
Kecelaruan Identiti: Tolong Komen Kejap!

Siti Hajar Masri said...

ijatnuar87:
nak tahu..mana boleh..rahsia..hehe~

Siti Hajar Masri said...

mzhany:
selalunya ambil masa sebulan tapi saya punya ni tak sampai sebulan dah sampai..

Siti Hajar Masri said...

a life:
nuffnang x mintak no.akaun..cash out dlm website nuffnang then diorang akan bg cek..cek lebih selamat dr bg akaun..:)

Siti Hajar Masri said...

zubect:
dtg sini..akak belanja..hehe~

Siti Hajar Masri said...

cempakamelati:
tq..x lama lagi smpailah tu..:)

Siti Hajar Masri said...

saffrina ropiee:
tq..

betul tu..mungkin nuffies ramai cuti..:)

Siti Hajar Masri said...

solihin:
memg kena censored..karang lhdn kejar aku..haha~

Siti Hajar Masri said...

alice charlotte:
jgn jeles sy..x byk pun..:)

Siti Hajar Masri said...

ahsfantasy24:
ye..alhamdulillah..

Encik Blogger said...

ok nih boleh belanja ni.. ok kite nak g makan mane ni hajar

Siti Hajar Masri said...

Encik Blogger:
boleh aje..dtglh sini ye..InsyaAllah saya belanja..

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

tahniah2x.... huhuhu....DVII ntah bler la nak merasa cek nuff2...huhuhu

Syed Azharul said...

ish bestnya dapat Ringgit dari Nuffnang... apa tips ek kalau nak visitor tekan Nuffnang?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...