Wednesday, February 23, 2011

Cocoa Collagen Power Plus - Memang Power

Kali ni nak share dengan korang produk yang sangat bagus untuk kaum wanita try..Ini kira iklan freelah..

Korang pernah dengar tak pasal produk ni?Kalau tak pernah dengar atau baca baik korang baca kat bawah ni..Aku belum try lagi..Stok belum sampai..Testimonial dari aku sendiri akan aku share kat korang..Feedback yang aku dengar pasal produk ni sangat memberangsangkan dan harganya pun murah..RM50 untuk 3 kotak..Kalau 3 kotak ni tahanlah untuk sebulan..Murahkan..Sebulan hanya spend RM50 untuk kelihatan cantik menawan..Tak nak ke?

Untuk orang yang berdiet macam aku sangat-sangatlah sesuai..Sebab produk ni boleh menahan nafsu makan yang over macam aku..:)

Cocoa Collagen Power Plus

RM50 untuk 3 kotak..Cocoa Collagen Power Plus adalah produk terbaru berasaskan Kolagen @ Collagen yang paling murah di pasaran yang mampu mengembalikan keremajaan wanita dan membantu menjaga kehebatan wanita luar dan dalam....

Koko Pracampuran... adalah minuman enak yang diadun dari biji kopi Arabica Brasil dan juga serbuk koko bermutu tinggi. Ia diperkayakan lagi dengan Marine Collagen untuk kecantikan dalaman dan juga Ekstrak Lobata serta Kacip Fatimah yang telah lama digunakan secara tradisi untuk kesihatan dalaman wanita. Ia minuman enak lagi berkhasiat..

Cocoa Collagen Power Plus mengandungi :

  1. Marine Collagen ~ Membantu mengimbangi hormon, mencantikkan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit.
  2. Kacip Fatimah ~ Membantu merapatkan otot-otot rahim, faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri.
  3. Lobata ~ Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payu dara serta punggung.
  4. Krimer bukan tenusu ~ Membantu meningkatkan daya kesihatan anda.
  5. Dextrose Monohydrate ~ Melambatkan proses penuaan.
  6. Oligo Saccharide ~ Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan.

Kebaikan Dan Khasiat:

  • Membantu mengimbangi hormon.
  • Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut.
  • Mencantik, menghalus dan menggebukan kulit.
  • Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung.
  • Melambatkan proses penuaan.
  • Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri.
  • Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah.
  • Mencerahkan kulit secara semulajadi.
  • Memberi tenaga.
  • Membantu mengurangkan keguguran rambut.
  • Melancarkan peredaran darah dalam badan.
  • Mengimbangi berat badan.
  • Meningkatkan daya penghadaman.
  • Mengurangkan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot.

SESUAI UNTUK DIMINUM UNTUK :

  1. Wanita sudah /belum berkahwin
  2. Ibu-ibu lepas bersalin(amat digalakan untuk mempercepatkan penyembuhan dalaman)
  3. Wanita yang inginkan kecantikan & kesihatan
  4. Di larang sama sekali untuk wanita yang mengandung & juga lelaki


CARA-CARA PENGAMBILAN COCOA COLLAGEN

Untuk mendapat kesan yang efektif: Cocoa Collagen hendaklah di sediakan atau di bancuh dengan air panas supaya serbuk dan kandungannya benar-benar larut. Kemudian barulah di campur dengan air untuk suamkan dan minum setengah jam sebelum sarapan pagi atau setengah jam sebelum makan malam. Seeloknya makan malam pada jam 6.30 petang. Boleh juga diminum 2 kali sehari. Tetapi sudah memadai hanya satu sachet sehari untuk merasai perbezaannya!

So, dah abis baca?Menarikkan..Apalagi jom reramai order kat kawan aku ni..Reramai boleh cantik dan muda..Aku suka bab yang dapat mengeratkan hubungan suami isteri tu..Zamri lagi suka..:)

Nak order?Email je kat Cik Mira a2miera@yahoo.com. Beli banyak-banyak tau mana tahu dia boleh kasi diskaun lagi..

16 cakap hajar comel:

YUL said...

ala, baru nak beli, tapi untuk lelaki tak boleh pulak, hekhekhek ;P

isal said...

hai..minum gak ke??ari tu kata x nak....he..he...

Siti Hajar Masri said...

YUL:
beli untuk makwe atau isterilah..hehe~

Siti Hajar Masri said...

k.sal:
habis k.mira ckp boleh utk kurus..naklah jugak..nnti org lain kurus kita x kurus..:)

Ila said...

kalau lelaki minum apa jadi...hikhikhik..try kat zamri...hehehe

relevan said...

LOr..untuk wanita je ke?..

Muhammad Burn said...

utk laki takde?? hehe

Siti Hajar Masri said...

Ila:
bahaya tu..:)

Siti Hajar Masri said...

relevan:
beli untuk wife lorr..:)

Siti Hajar Masri said...

Muhamad Burn:
x de lorr..semua brg perempuan..:)

Solihin Zubir said...

wah! bleh memontokkan eh? bagos! nak beli kat bini! gehehe..

Siti Hajar Masri said...

solihin:
sejak bila ko ada bini?musykil..

Anonymous said...

salam,
nk tumpang tny..klu bancuh ccpp ni campur ngan nestum or oat sekali, leh x..makan tuk breakfast kn..

tq..

Anonymous said...

saya dah guna 2 bulan memang bkesan..ramai yang puji..untuk menampung kos perbelanjaan cococolagen nie saya masuk nie memang masyukkkk..... cuba la murah jer...sambil layan intenet kita dpt income.. n boleh beli semua keperluan kesihatan kita..jom http://rm90.ibct.my/1919

Anonymous said...

saya dah guna 2 bulan memang bkesan..ramai yang puji..untuk menampung kos perbelanjaan nie saya masuk nie memang masyukkkk..... cuba la murah jer...sambil layan internet kita dpt income.. n boleh beli semua keperluan kesihatan kita..jom http://rm90.ibct.my/1919

Putri said...

salam
awak still ambil ke cocoa collagen ni?
ok x?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...