Monday, February 21, 2011

Dividen KWSP 2010 Paling Tertinggi 5.8%

Seronok ye siapa ada KWSP tu..Termasuklah yang tengah menaip ni..Hari ni katanya boleh check tapi aku check online server down je..Mungkin terlalu ramai yang tengah check..Agaknya kat kiosk KWSP pun mesti ramai orang..Mana taknya semalam diumumkan dividen untuk tahun 2010.

Cuma tahun 2010 berbeza sikit sebabnya dividen 2010 paling tertinggi berbanding tahun sebelumnya..So, jom reramai check di i-akaun, kiosk dan kaunter KWSP mulai hari ini..:)

Sumber: Utusan Online.

15 comments:

Ila said...

oklah,aku nak jeles ni sbb aku takde kwsp...huhuhu.nak minta hubby kasi kwsp lah...hahaha

relevan said...

Kalu boleh Cash dividen KWSP ni tiap tiap tahun kan seronok..hehe!

Kancilbiru said...

system busyyyy....hehehe

Adzriel AB said...

wah...TQ siti hajar. inilah info yg akak tunggu2 tau..

marketing said...

alaaa check pun buakan boleh kuar cam asb :(

nitestalker said...

alhamdulillah..leh tambah pelaburan unit trust lagi ini tahun.... yeehaaa

mzhany said...

seb baek hany cek pg td dapat...dgn sngnye hehee

Siti Hajar Masri said...

Ila:
ala Ila..bukan boleh keluar pun..hehe~

Siti Hajar Masri said...

relevan:
tau x pe..

Siti Hajar Masri said...

kancilbiru:
tersangatlah busy..

Siti Hajar Masri said...

adzriel AB:
sm2..:)

Siti Hajar Masri said...

marketing:
tau x pe..tp sy nk beli rumah so bolehlah keluarkn..:)

Siti Hajar Masri said...

nitestalker:
betul tu..:)

Siti Hajar Masri said...

mzhany:
ye ke?sy x dpt check lg smpai skrg..:(

ayzza said...

HAjar, dividen kwsp baru 5.8% per year, tp kalau beli emas dan buat pelaburan boleh dijangkakan 40-80% per year tau..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...