Thursday, February 17, 2011

Duta Village Beach Resort, Kuantan Pahang

Kami menginap di Duta Village Beach Resort, Kuantan..Resort ni oklah..Bilik dia best, persekitaran pun ok..Banyak kemudahan disediakan contohnya macam gymnasium..Aku tak sempat pergi pun..Cuma yang aku tak berkenannya toilet dia..Tak ada paip atau senang cerita paip getah..Kalau nak berak kau kena tadah airlah..Agaknya dia ingat semua yang nak menginap kat situ mat salleh kot..Aku kalau pergi mana2 hotel mesti tengok toilet dulu..

Korang layanlah gambar yang diambil..Tak banyak ambil gambar hotel sebab kamera tak ada ditangan aku..


Kolam renang ni kami tak sempat mandi pun..Bukannya tak nak mandi tapi orang lelaki dah kuasai kolam renang ni..Tak best betul..Macam diorang je duduk hotel tu..

Cafe sebelah kolam renang..Sambil makan boleh cuci mata sekali..

Chalet yang ada semua untuk orang lelaki..Yang perempuan semua duduk dalam bilik..Aku baru berangan nak duduk chalet ni..

Buat telan air liur je..

Perkara wajib bila sampai kat resort..Wajib posing dulu..

Dan wajib bersembang..hehe~

Dan juga ambil gambar yang tidak berfaedah..

Lepas tu barulah check in..

Apalagi jom masuk bilik..Mandi manda dan tidur..

Ok.Bye..Jangan bosan tau..Cerita pasal Kuantan tak abis lagi..

14 comments:

afee ali said...

hehe. duta sand dkt ng umh i :)

tengku asmadi said...

memang best kat sini saya pernah duk kuantan 2 tahun tiap2 minggu jalan2 ke cherating ,..makanan pun sedap ..sure kena makan ana ikan bakar petai syokkk sedap dan murah ~

nadira shahid said...

yg plg best ade POOL... best nyeee ;)
dah lame x bercuti T_T

Sricahaya said...

waa..besnya cuti2 malaysia..

Siti Hajar Masri said...

afee ali:
ye ke?boleh kirim sata kat awak..hehe~

Siti Hajar Masri said...

tengku asmadi:
memg best..boleh pergi lg..:)

Siti Hajar Masri said...

nadira shahid:
tp kami x dpt mandi..:(

Siti Hajar Masri said...

sricahaya:
memg best..lg2 org taja..:)

noraim said...

erkk, akak gi family trip ke?

Ila said...

nanti nak try singgah lah..ila pun tak berkenan toilet takde paip ni...huhuhu..

relevan said...

Seronot nya..

zubect said...

bestnya jalan2 di kuantan.....x shopping

Solihin Zubir said...

mcm kt Bali plak.. huhu..

Encik Peluang said...

baru ag ni bercuti ni sini kan...bape kadar bilik dia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...