Monday, February 7, 2011

Hai Semua..!!

Sihat ke semua?Cuti panjang ni korang semua pergi mana?Aku balik kampung je..Sebab tu kau tak balas komen ye..Tau tak pe..

Siapa-siapa yang sudi datang ke blog ni sempena ketiadaan aku 4 hari bercuti ku ucapkan terima kasih banyak2..Aku tak update blog pun ada je yang datang blog aku ni..

Actually hari Sabtu aku dah ada kat rumah tapi tak boleh update juga sebabnya berukband aku buat hal..Sangat2 slow..Ni yang rasa nak berpaling tadah..Maxis, sorrylah aku tak boleh setia lagi ngan kau..Kau dah membantutkan kerja2 blogging aku dan assignment2 aku..Aku kena pergi Cyber Cafe sebab nak submit assignment..Tension betul aku..

Siapa2 yang komen dan buat blogwalking kat blog yang glamor dan femes ni sat lagi aku pergi jelajah blog korang plak ye..Statement atas tu tak boleh diterima akallah..Bila lagi aku nak perasan..

Oklah..Itu je coretan setakat ni..

6 comments:

relevan said...

Selamat bertugas ..

Siti Hajar Masri said...

relevan:
terima kasih..:)

zubect said...

pkai broad band mmg susah

Siti Hajar Masri said...

zubect:
tulah..akak ingat nk amik streamyxlah..senang ckit..

Encik Blogger said...

selamat kembali siti hajar.. jom jenjalan jalan nk x?? hehe

Siti Hajar Masri said...

encik blogger:
jalan2..kemana tu?hehe~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...